Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Богородчанах відбувся дитячий фестиваль "Відкриті уроки футболу"

У Богородчанах відбувся дитячий фестиваль Відкриті уроки футболу

За ініціативи голови Богородчанської районної федерації футболу Романа Балаша 17-18 травня на центральному стадіоні селища Богородчани відбувся дитячий футбольний фестиваль "Відкриті уроки футболу".

"Відкритий урок з футболу" – задумка Федерації футболу України. У партнерстві зі своїми шведськими колегами та за участі цілого ряду міністерств, у тому числі і внутрішніх справ, вітчизняні футбольні фахівці визначають у кожній області один населений пункт, в якому влаштовується масштабне футбольне дійство. В цьому році дитяче свято футболу буде приймати Бурштин.

Треба зазначити, що у Богородчанах вже втретє за останні три роки (вдруге за власні кошти і кошти спонсорів) пройшов дитячий спортивний фестиваль. 17 травня школярі змагались за "Солодкий Кубок", а 18 травня пройшов саме фестиваль "Відкриті уроки футболу".

Головним завданням даного фестивалю є залучення дітей до здорового способу життя та до занять футболом зокрема. Фестиваль робить футбол відкритим для всіх, незважаючи на наявність футбольної обдарованості, незалежно від статі, соціального статусу та статків сім’ї.

По завершенню фестивалю відбулася урочиста церемонія нагородження.

За посиланням ФОТОЗВІТ пропонуємо вашій увазі світлини даного спортивного свята (фотограф Петро Белей).


Відкриті уроки футболу
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу