Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

17 травня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про вилучення гравців: Теслюк Назарій ("Сокіл" Павлівка, дорослі), Добрянський Мар’ян (ФК "Рогатин", дорослі), Радул Артур ("Покуття" Снятин, U-18).

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Теслюк Назарій ("Сокіл" Павлівка, дорослі) – 1 гра, Добрянський Мар’ян (ФК "Рогатин", дорослі) – 1 гра, Радул Артур ("Покуття" Снятин, U-18) – 5 матчів та умовно до кінця 2017 року.

2. Службову записку спеціаліста ІФФФ п. І. Фреїка про участь дискваліфікованого гравця Д. Филика у складі "Карпати" Болехів під час календарного матчу чемпіонату ДЮФЛІФО (U-18) сезону 2016-2017 років між командами "Карпати" Болехів – ФК "Турка" Турка.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: анулювати результат календарного матчу чемпіонату ДЮФЛІФО (U-18) сезону 2016-2017 років між командами "Карпати" Болехів – ФК "Турка" Турка, який відбувся 13 травня ц.р. у м. Болехів. За порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років зарахувати технічну поразку "Карпати" Болехів (–:+), а ФК "Турка" Турка технічну перемогу (+:–). У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати "Карпати" Болехів до 31 травня ц.р. сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. за участь у матчі дискваліфікованого футболіста.

3. Рапорт арбітра ІФФФ п. І. Лавріва та спостерігача арбітражу-делегата ІФФФ п. В. Ольшанецького про інцидент, який мав місце під час календарного матчу чемпіонату області з футболу сезону 2016-2017 років між командами ФК "Битків" Битків – "Гал-Вапно" Галич.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: суворо попередити керівництво ФК "Гал-Вапно" Галич за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Гал-Вапно" Галич до 31 травня 2017 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 2000,00 гривень (за провокативні дії та неналежну поведінку вболівальників ФК "Гал-Вапно" Галич під час матчу).

4. Рапорт спостерігача арбітражу-делегата ІФФФ п. С. Чорного про інцидент, який мав місце після завершення календарного матчу першості області з футболу сезону 2016-2017 років між командами "Хутровик" Тисмениця – "Касова" Бовшів.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: зобов’язати керівництво ФК "Касова" Бовшів до 28 травня ц.р. усунути недоліки щодо неналежного стану роздягальні для команди-гостей на стадіоні "Хутровик" в м. Тисмениця, які були спричинені гравцями "Касова" Бовшів після завершення матчу "Хутровик" Тисмениця – "Касова" Бовшів.


Перед початком розгляду питання №5 даного порядку денного, засідання покинув голова КДК ІФФФ п. П. Попадинець


5. Рапорт арбітра ІФФФ п. Т. Паньківа та спостерігача арбітражу-делегата ІФФФ п. В. Сушка про ситуацію, яка виникла перед календарним матчем чемпіонату області з футболу сезону 2016-2017 років між командами "Колос Городенківщини" Городенка – "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: cуворо попередити керівництво "Колос Городенківщини" Городенка за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Колос Городенківщини" Городенка до 31 травня 2017 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000,00 гривень (за грубе порушення вимог та умов проведення обласних змагань, що визначені Регламентом офіційними особами клубу). У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Колос Городенківщини" Городенка до 31 травня 2017 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 гривень (за невиконання умов та вимог, що пред’являються до стадіонів та футбольних полів Регламентом обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років). Суворо попередити ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ до 31 травня 2017 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000,00 гривень (за відмову взяти участь у календарному матчі). За порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років зарахувати технічну поразку "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ (–:+), а "Колос Городенківщини" Городенка технічну перемогу (+:–).

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу