Новини :: Шкіряний м’яч

|

В Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський зональний турнір "Шкіряний м’яч" U-11

В Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський зональний турнір Шкіряний м’яч U-11

23-24 травня в Івано-Франківську відбулись Всеукраїнські зональні змагання з футболу турніру "Шкіряний м’яч" вікової категорії U-11, в якому взяли участь кращі команди молодшої вікової групи Івано-Франківської, Тернопільської та Рівненської областей, а саме: Івано-Франківська ЗОШ № 10, Тернопільська ЗОШ № 29 та Зорянська ЗОШ. Ще одна команда – переможець від Волинської області, на зональні змагання не прибула.

Відповідно до Регламенту змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" Всеукраїнський зональний етап проходив за коловою системою і складався з трьох турів. Перед стартом змагань на засіданні суддівської колегії з представниками команд було проведено жеребкування і складений календар.

1-й тур:

Івано-Франківська ЗОШ № 10 – Зорянська ЗОШ – 4:0

2-й тур:

Івано-Франківська ЗОШ № 10 – Тернопільська ЗОШ № 29 – 1:1

3-й тур:

Тернопільська ЗОШ № 29 – Зорянська ЗОШ – 5:0

Турнірна таблиця

1Тернопільська ЗОШ № 291106-14
2Івано-Франківська ЗОШ № 101105-14
3Зорянська ЗОШ0020-90

У підсумку перше місце виборола команда Тернопільської ЗОШ № 29, яка і буде представляти свою область на Всеукраїнських фінальних змаганнях.

У перервах між турами зонального турніру були визначені кращі у вправах з м'ячем:

Жонглювання м’ячем – Черкас Юрій (Івано-Франківська ЗОШ № 10) – 302 удари.

Удари на дальність – Калин Владислав (Івано-Франківська ЗОШ № 10) – 33 метри.

Удари на точність – Мотрич Микола (Зорянська ЗОШ) – 4 удари.

І-е місце з елементів техніки гри у футбол в зональних змаганнях з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" посіла Івано-Франківська ЗОШ № 10.

В урочистій церемонії нагородження лауреатів змагань узяли участь президент обласного оргкомітету "Шкіряний м’яч", заслужений тренер України Петро Іванович Кушлик, голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Петрович Клим, заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Василь Андрійович Луцький та члени штабу обласного "Шкіряного м’яча".

Тарас Клим передав вітання від президента асоціації аматорського футболу Федора Івановича Шпига, голови Всеукраїнського оргкомітету "Шкіряного м’яча" Андрія Андрійовича Біби та побажав юним футболістам перемог на футбольних полях, а кращій команді зонального Всеукраїнського етапу – гідно представити Тернопільський край у фіналі.

Фінальний турнір відбудеться у Кременчуці Полтавської області з 5 по 7 червня 2017 року. Його учасниками стануть сім переможців груп Всеукраїнських зональних змагань та команда господарів фінального турніру – ЗОШ № 1 м. Кременчука, яка є переможницею обласних фінальних змагань.

Зорянська ЗОШЗорянська ЗОШ – 3-тє місце
Івано-Франківська ЗОШ №10Івано-Франківська ЗОШ № 10 – 2-ге місце
Тернопільська ЗОШ № 29Тернопільська ЗОШ № 29 – переможець Всеукраїнського зонального етапу
Всеукраїнський зональний турнір Шкіряний м'яч

Більше фото Всеукраїнських зональних змагань з футболу турніру "Шкіряний м’яч" 2016-2017 серед команд вікової групи U-11 в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу