Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Головою Івано-Франківської міської федерації футболу обрано Володимира Крижанівського

Головою Івано-Франківської міської федерації футболу обрано Володимира Крижанівського

23 травня в Івано-Франківську на базі ІФНТУНГ відбулась позачергова Конференція Івано-Франківської міської федерації футболу. Участь в роботі Конференції, окрім власне делегатів, взяли також директор Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко, перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора та відповідальний секретар ІФФФ Олег Волосянко.

Для участі в роботі Конференції прибули 12 делегатів. Присутні розглянули ряд важливих питань щодо організації змагань з футболу в м. Івано-Франківську. Одним із питань порядку денного було також затвердження Статуту ГО "Івано-Франківська міська федерація футболу" в новій редакції у відповідності до вимог чинного законодавства України. Після нетривалого обговорення нова редакція Статуту була одноголосно підтримана усіма делегатами.

Після цього всі присутні були ознайомлені із ходом підготовки до проведення Конференції, зокрема було зазначено, що членами ІФ(М)ФФ був висунутий тільки один кандидат на посаду голови ІФ(М)ФФ. Ним став відомий в минулому на Прикарпатті футболіст, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України Володимир Крижанівський. Після ознайомлення присутніх із основними тезами своєї передвиборної програми, Володимира Крижанівського було одноголосно обрано на посаду голови Івано-Франківської міської федерації футболу. Новообраний голова подякував делегатам за довіру та підтримку і продовжив роботу Конференції. Далі делегати обрали заступника голови ІФ(М)ФФ яким став Богдан Щербанюк, а також членів Виконавчого комітету, КДК, Апеляційного комітету та Ревізійної комісії.

У Виконавчий комітет Івано-Франківської міської федерації футболу увійшли: Володимир Крижанівський – голова (за посадою), Богдан Щербанюк – заступник голови (за посадою), Василь Галущак, Віталій Нагнибіда, Андрій Драганчук, Петро Овсянецький, Віктор Слюсар.

Івано-Франківська обласна федерація футболу щиро вітає новообраного голову ІФ(М)ФФ Володимира Крижанівського та бажає наснаги і успіхів на новій посаді задля розвитку футболу в обласному центрі.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу