Новини :: Турніри

|

Обласна федерація футболу дякує міським головам за сприяння у проведенні турніру "Кубок Крила Дружби"

Обласна федерація футболу дякує міським головам за сприяння у проведенні турніру Кубок Крила Дружби

12-15 липня 2017 року на футбольних полях Івано-Франківська, Коломиї та Калуша успішно відбувся міжнародний турнір з футболу "Кубок Крила Дружби", у якому взяли участь юні вихованці футбольних клубів "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ, "Карпати" Коломия, ФК "Калуш" та команди Спілки Української Молоді Сполучених штатів Америки.

На декілька днів Івано-Франківщина перетворилася на справжнє футбольне свято. На свято братерства, єднання всіх українців цілого світу.

Приємно відзначити, що міські голови Івано-Франківська – Руслан Марцінків, Коломиї – Ігор Слюзар та Калуша – Ігор Матвійчук одними з перших відгукнулися на прохання обласної федерації футболу, Спілки Української Молоді США та особисто зголосилися втілити у життя задуми про нові міжнародні юнацькі футбольні змагання та допомогли матеріалізувати їх реальними справами.

Висловлюємо Вам щиру вдячність за розуміння, надану допомогу та дієву підтримку, зокрема у всебічному сприянні, вирішенні різноманітних організаційних питань, придбанні сувенірної та нагородної атрибутики. Без цього реалізація основних завдань міжнародного футбольного фестивалю була б не повною, або ж стала взагалі неможливою.

Ваші зусилля і активна участь у турнірі, такій необхідній, важливій і потрібній справі – розвиткові дитячо-юнацького футболу на Прикарпатті, популяризації та підвищенні його масовості – гідні уваги, пошани і наслідування.

Голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим