Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

На футбольному полі ветерани

На футбольному полі ветерани

У Богородчанах відбувся 27-ий традиційний футбольний турнір серед ветеранів пам’яті Михайла Поворозника – найталановитішого футболіста 50-60-их років минулого століття, колишнього гравця команди майстрів – "Спартак" Станіслав. Останніми роками ці змагання проходять у двох вікових групах. У цьогорічних футбольних баталіях взяли участь 12 команд.

Боротьба у віковій групі понад 40 років йшла між 5 командами. Добре виступила команда з районного центру, більшість гравців якої є учасниками цьогорічного обласного чемпіонату серед ветеранів. У вирішальній грі богородчанці зустрілися з амбітною командою ветеранів сіл Бабче-Маркова. Перемогла більш досвідчена команда Богородчан з рахунком 3:0. Авторами забитих м’ячів стали Володимир Капущак та двічі Сергій Гладковський.

Результати поєдинків у цій групі:

Богородчани – Старуня 3:2

Іваниківка – Бабче-Маркова 1:1

Росільна – Іваниківка 0:0

Бабче-Маркова – Росільна 1:0

Богородчани – Бабче-Маркова 3:0

Сім колективів змагалися у старшій віковій групі понад 45 років. Спочатку грали у двох групах, переможці яких вийшли у фінал. Другі у групах боролися за третє місце. Напередодні фіналу відбувся поєдинок за третє місце, у якому ветерани Глибокого виграли у команди Росільної з рахунком 2:0.

У фінальному матчі зійшлися ветеранські команди Саджави та Богородчанської газової дільниці. Протягом усієї гри саджавці створили більше гольових моментів і їхні гравці Богдан Мороз і Михайло Жирик послали два м’ячі у ворота богородчанців. Отже, 2:0 і перше місце за ветеранами Саджави.

Результати матчів у групі понад 45 років:

Монастирчани – Глибоке 0:1

Богородчани – Глибоке 1:0

Богородчани – Монастирчани 1:0

Росільна – Старі Богородчани 1:1

Молодьків – Саджава 0:2

Росільна – Молодьків 1:0

Саджава – Старі Богородчани 1:0

Саджава – Росільна 4:0

Глибоке – Росільна 2:0

Саджава – Богородчани 2:0

На урочистому закритті турніру син Михайла Поворозника – Володимир та голова районної федерації футболу Роман Балаш вручили кубки та грамоти переможцям – командам Богородчан та Саджави. Також нагороджені і призери змагань.

Турнір ветеранів
Турнір ветеранів
Турнір ветеранів
Турнір ветеранів
Богородчанська РФФ, Роман Балаш