Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Богородчанах відбулась районна спартакіада школярів з футболу

У Богородчанах відбулась районна спартакіада школярів з футболу

Під опікою Богородчанської районної федерації футболу відбулась районна спартакіада школярів з футболу. Команди шкіл змагалися у двох вікових групах, які були розподілені на чотири територіальні зони. Переможці зон у фінальній частині на богородчанському стадіоні імені М. Поворозника виборювали нагороди змагань.

Футбольні матчі молодшої групи U-15 пройшли у напруженій боротьбі. У півфінальних поєдинках команди Глибокого та Крички перемогли відповідно своїх ровесників із Підгір'я та Монастирчан. Фінальний матч приніс виграш юним футболістам Крички, які забили єдиний м'яч у ворота глибоківської команди. Команда Підгір'я, вигравши у футболістів Монастирчан, посіла третє місце.

У старшій віковій групі U-17 футболісти Іваниківки та Росільної виграли свої півфінальні баталії у команда Порогів та Маняви. Матч за третє місце приніс перемогу футболістам Порогів. У фінальному поєдинку між іваниківськими та росільнянськими гравцями велася безкомпромісна боротьба протягом усієї гри. Тільки наприкінці гри команда Іваниківки добилася успіху і стала чемпіоном районної спартакіади школярів.

Після закінчення змагань голова районної федерації футболу Роман Балаш вручив "золоті" медалі чемпіонам – командам Кричківської ЗОШ (тренер Г.Двібородчин) та Іваниківської ЗОШ (тренери П.Симкович і Я.Гречанюк). Команди-призери нагороджені грамотами.

Спартакіада школярів
Спартакіада школярів
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу