Новини :: Турніри

|

Підсумки зонального етапу обласних змагань з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" серед юнаків

Підсумки зонального етапу обласних змагань з міні-футболу Граємо за Україну разом! серед юнаків

26-28 січня на спортивних майданчиках Івано-Франківська, Долини, Рогатина, Городенки та Коломиї відбулись обласні зональні змагання з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" серед дітей 2004 року народження і молодші.

Згідно з Регламентом змагань переможцями зон стали: Івано-Франківська СДЮШОР "Прикарпаття"-І, ДЮФК "Ніка-05"-І Івано-Франківськ, "Академія-ліцей" Івано-Франківськ, Івано-Франківська СДЮШОР "Прикарпаття"-ІІ, ФК "Калуш" Калуш, "Енергетик" Бурштин, Городенківська ДЮСШ та Коломийська ДЮСШ № 1.

Фінальний етап обласних змагань з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" пройде 3-4 лютого в спортивних залах ЗОШ № 24 та ЗОШ № 25 м. Івано-Франківська.

Нагадуємо, змагання проводяться з метою пропаганди футболу та здорового способу життя; залучення дітей до систематичних занять футболом та їх оздоровлення; об'єднання усіх, хто вболіває за український футбол, під гаслом "Граємо за Україну разом!"; виявлення переможця та призерів обласних змагань.

Змагання проводяться за Правилами гри у футзал (м’яч футзальний), без накопичення порушень. Склад команди: 12 гравців, 1 тренер-представник. Всього 13 чоловік. Безпосередньо у грі приймає участь 5 гравців (4 польові гравці і воротар).


РЕГЛАМЕНТ проведення обласних змагань з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" 2018 року

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу