Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Відбулась нарада з президентами, тренерами, представниками футбольних клубів учасників обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років

Відбулась нарада з президентами, тренерами, представниками футбольних клубів учасників обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років

14 лютого в конференц-залі "Фонтуш Бутік Готелю" відбулась організаційна нарада з президентами, тренерами та представниками футбольних клубів (команд) учасників обласних чемпіонату з футболу у першій лізі та першості у другій лізі сезону 2017-2018 років. З 24-х футбольних клубів, які приймають участь у обласних змаганнях, на нараді були присутні представники 19-ти клубів.

На початку наради перший заступник голова ІФФФ Тарас Клим і заступник голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора нагадали присутнім основні вимоги Регламенту змагань; порядок проведення весняної частини чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області сезону 2017-2018 років; розмірах безповоротної фінансової допомоги у весняній частині 2018 року (1 квітня – 30 червня).

Обговорювалася проблема медично-спортивного забезпечення команд, а також забезпечення громадського порядку та безпеки глядачів під час матчів, зокрема неприпустимість використання піротехнічних засобів.

Окремо зупинились на вимогах до стадіонів та футбольних полів, на підготовці до змагань роздягалень, дотримання правил Регламенту стосовно екіпіровки футболістів, радіофікації та відеозапису матчів.

Відповідальний секретар ІФФФ Олег Волосянко акцентував увагу присутніх на дозаявковому реєстраційному періоді для змагань аматорського обласного футболу у весняній частині сезону 2017-2018 років: 20 березня – 30 квітня 2018 року, та вимогами щодо оформлення заявкової документації.

Заступник голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора доповів про суми заборгованості перед ІФФФ учасників обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років (ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ, НФК "Бурштин", "Черемош" Верховина, ФК "Рогатин", ФК "Вовки" Вовчківці) та оголосив строки їх ліквідації.

Далі був обговорений Календар весняної частини чемпіонату першої ліги та першості другої ліги обласних змагань сезону 2017-2018 років. Після затвердження Виконавчим комітетом ІФФФ календар другого кола буде викладений на сайті Івано-Франківської обласної федерації футболу у розділі ЗМАГАННЯ.

Наступним питанням порядку денного наради було обговорення Регламенту та строків проведення 25-го традиційного турніру з футболу "Кубок Підгір'я", який у цьому році планується на період з 10 по 18 березня.

Більш детально зупинились на розмірах оплати арбітражу та інспектування матчів чемпіонату, першості та розіграшу Кубка області з футболу, які не переглядались вже багато років. Після порівняння з розмірами оплати аналогічних змагань Федерації футболу Львівщини, Рівненської обласної федерації футболу, Чернівецької обласної федерації футболу, Закарпатської обласної федерації футболу було прийнято рішення збільшити розміри оплати арбітражу та інспектування матчів змагань ІФФФ до рівня вищеназваних географічних сусідів.

Завершив нараду керівник Технічного департаменту ІФФФ Микола Васильків, який ознайомив присутніх з планом заходів аматорської збірної Івано-Франківської області з футболу по підготовці та участі в "Кубку регіонів ФФУ" сезону 2018-2019 років.

Нарада з представниками команд
Нарада з представниками команд
Нарада з представниками команд
Нарада з представниками команд
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу, світлини Петра Белея