Новини :: Асоціація аматорського футболу України

|

2 березня Асоціації аматорського футболу і «Шкіряному м’ячу» України – 20 років!

2 березня Асоціації аматорського футболу і «Шкіряному м’ячу» України – 20 років!

Юним спортсменам, футболістам-аматорам, тренерам, керівникам та меценатам аматорського футболу, громадським активістам, учителям фізкультури, директорам шкіл, працівникам Федерації футболу України та регіональних федерацій футболу.

Шановні друзі і колеги!

Асоціація аматорського футболу України та наш загальнонаціональний "Шкіряний м'яч" перегортають свою вагому 20-річну сторінку звершень. Упродовж цього часу ми з вами пройшли важкий та в той же час цікавий і насичений, творчий шлях розбудови та становлення національного аматорського і дитячого футболу.

Асоціація аматорського футболу України і Всеукраїнський оргкомітет змагань «Шкіряний м'яч», разом із Федерацією футболу України, обласними федераціями, Міністерством молоді і спорту України, освітянським Спорткомітетом, місцевими меценатами, учителями фізичної культури, тренерами, громадськими активістами, представниками засобів масової інформації активно розвивали і популяризували цей всенародно визнаний вид спорту в усіх куточках Української держави.

Я гордий за наших хлопців, які пройшовши чудовий вишкіл у дитячому та аматорському футболі, тепер грають не тільки у провідних вітчизняних командах, а й гідно представляють український футбол в національних чемпіонатах європейських країн.

Аматорський футбол – це не тільки високі спортивні результати, а й торжество перемоги моральних цінностей: справедливості, дружби, рівності, доброзичливості, честі.

Користуючись нагодою, щиро бажаю усім, хто безмежно захоплений футболом і не стоїть осторонь виру спортивного життя – міцного здоров’я, родинного затишку, бадьорості духу, невичерпної наснаги, вдалих стартів і нових яскравих перемог!


З повагою, Федір Шпиг, президент Асоціації аматорського футболу України.