Новини :: Оголошення

|

Відомий івано-франківський футболіст і тренер Андрій Шевчук потребує допомоги

Відомий івано-франківський футболіст і тренер Андрій Шевчук потребує допомоги

Фінансової допомоги потребує відомий івано-франківський футболіст, тренер і дуже хороша людина – Шевчук Андрій Романович.

Андрій Шевчук народився у 1977 році. У футбольних сезонах 1995-2003 років грав на позиції захисника у другій професіональній лізі України за команди "Скала" (Стрий), "Хутровик" (Тисмениця), "Кристал" (Чортків), "Торпедо" (Запоріжжя), ФК "Калуш", "Техно-Центр" (Рогатин). Після закінчення професіональної кар'єри захищав кольори аматорських команд "Тепловик" (Івано-Франківськ) та НСК "Микитинці" у обласних змаганнях Івано-Франківщини. У даний час Андрій Романович працює тренером дитячо-юнацьких команд івано-франківського ДЮФК "Ніка-05".

На жаль, роки проведені у футболі не пройшли для Андрія безслідно. Лікарі виявили у нього важку хворобу – деформуючий артроз лівого та правого кульшових суглобів ІІІ ст. зі стійким больовим синдромом, із порушенням функції ходи та опори. Рекомендовано лікування – ендопротезування лівого та правого кульшових суглобів.

Андрій Шевчук – інтелігентний, талановитий, благородний, виключно світла і дуже скромна людина. Він мужньо бореться з хворобою і ніколи не скаржиться. Той біль, з яким він живе, можна прочитати тільки в його очах. Саме через свою скромність він не просить про допомогу. Але ми знаємо, що вона дуже потрібна, і закликаємо всіх небайдужих людей надати Андрію Романовичу посильну фінансову допомогу.

Звертаємося до всіх небайдужих із проханням підтримати Андрія Шевчука в боротьбі з недугою, перерахувавши гроші на його рахунок.

Реквізити для допомоги: картка Приватбанку 4149 4978 2156 0408, Шевчук Андрій Романович.

Шевчук Андрій Романович
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу