Новини :: Кубок чемпіонів міст і районів області

|

Відбулося жеребкування 1/2 фіналу Кубка чемпіонів міст та районів області

Відбулося жеребкування 1/2 фіналу Кубка чемпіонів міст та районів області

24 травня у приміщенні офісу Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулося засідання Комітету з проведення змагань ІФФФ, на якому було проведено жеребкування стадії 1/2 фіналу розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2017-2018 років.

Путівки у фінал будуть виборювати представники Тисменицького району ("Козацький Острів" Чорнолізці, "Авангард" Загвіздя), Снятинського району ("Вовки" Вовчківці) та Долинського району ("Рубань" Велика Тур'я).

У підсумку жеребкування визначились наступні пари команд:

"Козацький Острів" (Чорнолізці) "Авангард" (Загвіздя) "Вовки" (Вовчківці) "Рубань" (Велика Тур'я)

30 травня (середа), перший матч, 17:00

"Козацький Острів" (Чорнолізці) – "Авангард" (Загвіздя)

"Вовки" (Вовчківці) – "Рубань" (Велика Тур'я)

6 червня (середа), матч-відповідь, 17:00

"Авангард" (Загвіздя) – "Козацький Острів" (Чорнолізці)

"Рубань" (Велика Тур'я) – "Вовки" (Вовчківці)

Нагадуємо, на стадії 1/2 фіналу розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області команди для визначення переможця проведуть по два поєдинки. Перші ігри відбудуться 30 травня (середа) на полях команд, вказаних у парах першими, а вже 6 червня (середа) пройдуть матчі-відповіді. Початок зустрічей о 17:00.

Якщо дві гри не виявлять переможця, призначається серія післяматчевих 11-метрових ударів без додаткового часу.

Жеребкування фінального матчу (визначення господаря гри) розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області команди сезону 2017-2018 років відбудеться 7 червня (четвер) о 12:00 в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу.


З турнірними таблицями, результатами та календарем розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – КУБОК ЧЕМПІОНІВ МІСТ ТА РАЙОНІВ ОБЛАСТІ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу