Новини :: Чемпіонат області

|

ФК "ГАЛИЧ" – ЧЕМПІОН ОБЛАСТІ СЕЗОНУ 2017-2018!

ФК ГАЛИЧ – ЧЕМПІОН ОБЛАСТІ СЕЗОНУ 2017-2018!

27 травня відбувся 22-й тур чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед команд першої ліги та 18-й тур обласної першості серед команд другої ліги.

Після перемоги галичан у Долині над місцевим футбольним клубом "Нафтовик" з рахунком 2:0 та поразки "Карпат" із Брошнів-Осади у Турці (2:4) ФК "Галич" достроково, за чотири тури до фінішу, став переможцем обласного чемпіонату першої ліги сезону 2017-2018 років.

Івано-Франківська обласна федерація футболу вітає керівництво, гравців, тренерський штаб і вболівальників футбольного клубу "Галич" із завоюванням титулу чемпіона області з футболу сезону 2017-2018 років!

Цей тріумф – закономірний результат кропіткої роботи, високої кваліфікації та професіоналізму тренерів і гравців команди, турботи президента клубу і потужної підтримки уболівальників.

Всі ви доклали чимало зусиль, проявивши волю і характер, які привели вас до високого результату. Сподіваємося, що цей стрімкий прорив стане запорукою подальших успіхів команди не тільки на обласній, але й на всеукраїнській арені.


З турнірними таблицями, результатами та календарем чемпіонату Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – ЧЕМПІОНАТ ПЕРШОЇ ЛІГИ.

З підсумковою турнірною таблицею, результатами та календарем першості Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – ПЕРШІСТЬ ДРУГОЇ ЛІГИ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу