Новини :: Кубок чемпіонів міст і районів області

|

Кубок чемпіонів міст та районів області. 1/2 фіналу – матчі-відповіді

Кубок чемпіонів міст та районів області. 1/2 фіналу – матчі-відповіді

Відбулись повторні півфінальні поєдинки розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2017-2018 років.

"Авангард" (Загвіздя) на своєму стадіоні розпочав поєдинок із "Козацьким Островом" (Чорнолізці) маючи у пасиві два м'ячі. Господарям поля вдалося нав'язати супернику свою гру і повести у рахунку, але реваншуватися за поразку у першому матчу у підсумку так і не вдалося. Футболісти із Чорнолізців здолали опір "авангардівців" і у нервовій кінцівці поєдинку забили переможний м'яч – 2:3.


КЧМРО – 2017/18. 1/2 фіналу – матч-відповідь. 6 червня (середа)

"Авангард" (Загвіздя) – "Козацький Острів" (Чорнолізці)2:3 /перша гра – 0:2/

У Великій Тур'ї місцевий "Рубань" знов розписав мирову з "Вовками" із Вовчківців. Суперники, обмінявшись м'ячами, повторили рахунок першого матчу. У підсумку другий фіналіст цьогорічного Кубка визначався в серії післяматчевих пенальті. Шальки терезів коливалися як в одну, так і в іншу сторону, але врешті-решт склонилися на користь представника Снятинського району.

КЧМРО – 2017/18. 1/2 фіналу – матч-відповідь. 6 червня (середа)

"Рубань" (Велика Тур'я) – "Вовки" (Вовчківці)1:1 (пен. 2:4) /перша гра – 1:1/

Отже, у фінальному матчі розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2017-2018 років зустрінуться володар КЧМРО 2015 року "Козацький Острів" (Чорнолізці Тисменицького р-ну) і "Вовки" (Вовчківці Снятинського р-ну). Про дату, час та місце проведення фінального поєдинку буде повідомлено додатково.


З турнірними таблицями, результатами та календарем розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – КУБОК ЧЕМПІОНІВ МІСТ ТА РАЙОНІВ ОБЛАСТІ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу