Новини :: Кубок чемпіонів районів області

|

"Вовки" (Вовчківці) – володар Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2017-2018 років

Вовки (Вовчківці) – володар Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2017-2018 років

20 червня на стадіоні "Юність" м. Коломия відбувся фінальний матч розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2017-2018 років. Головний трофей змагань виборювали чемпіони Тисменицького та Снятинського районів.

Якщо для "Козацького Острова" (Чорнолізці) це був другий фінал в історії команди, то представник Снятинщини "Вовки" (Вовчківці) вперше намагався вибороти головний трофей міжрайонних футбольних перегонів. Нагадаємо, у сезоні 2015 року у фінальному протистоянні з богородчанським "Газовиком" футболісти із Чорнолізців святкували перемогу з рахунком 2:0.

Так сталось, що фіналісти поточного розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області вже зустрічались на груповому етапі. У першому колі футболісти Чорнолізців перемогли вдома суперника з рахунком 4:2, у другому колі – "Вовки" у Вовчківцях реваншувалися – 1:0.

Фінал вдався на славу, виявився дуже напруженим і емоційним. Дещо несподівано, але заслужено перемогу святкували "Вовки", які продемонстрували феєричний футбол, і у підсумку здолали опір "Козацького Острова" з рахунком 4:1! Команди були нагороджені грамотами, футболісти отримали медалі, переможці повезли додому у Вовчківці красивий кубок!

Відзначимо також, що цей фінальний матч був прощальним для ветерана Прикарпатського футболу Михайла Гнатишина у якості спостерігача арбітражу.

Пропонуємо вашій увазі ФОТОЗВІТ фінального поєдинку члена Комітету зі зв'язків із засобами масової інформації ІФФФ фотокореспондента Петра Белея.


З турнірними таблицями, результатами та календарем розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ - КУБОК ЧЕМПІОНІВ МІСТ ТА РАЙОНІВ ОБЛАСТІ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу