Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Відбулось засідання Комітету з проведення змагань ІФФФ

Відбулось засідання Комітету з проведення змагань ІФФФ

26 червня в офіс обласної федерації футболу надійшов лист від ФСК "Богородчани", у якому богородчанський футбольний клуб висловлює протест щодо неспортивного характеру матчу 22-го туру першості Івано-Франківської області з футболу сезону 2017-2018 років між командами "Кремінь" (Пістинь) – "Старт" (Гвіздець), який завершився з рахунком 13:0 на користь команди "Кремінь".

На думку СФК "Богородчани" цей поєдинок має ознаки договірної гри з фіксованим результатом.

27 червня в офісі обласної федерації футболу відбулось засідання Комітету з проведення змагань ІФФФ, на якому було розглянуто звернення СФК "Богородчани".

Заслухавши і обговоривши інформацію голови Комітету п. В. Сікори, Комітет постановив:

1. У відповідності до Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років (п. 5.60) зобов’язати офіційних осіб ІФФФ, які проводили календарний матч першості області з футболу між командами "Кремінь" Пістинь – "Старт" Гвіздець надати Комітету Етики і Чесної гри ІФФФ відповідні рапорти.

2. Зобов’язати "Кремінь" Пістинь (президент п. Д. Тодорак) надати ІФФФ до 11.00 год. 28 червня 2018 року відеоматеріали матчу "Кремінь" Пістинь – "Старт" Гвіздець (дорослі склади).

3. Звернутись до Комітету Етики і Чесної гри ІФФФ (голова п. Т. Яворський) щодо надання експертної оцінки перебігу подій під час проведення календарного матчу першості області з футболу сезону 2017-2018 років між командами "Кремінь" Пістинь – "Старт" Гвіздець (дорослі склади).

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу