Новини :: Кубок області

|

"Покуття" (Коломия) – володар Кубка області-2017/2018

Покуття (Коломия) – володар Кубка області-2017/2018

21 червня на стадіоні "Хімік" м. Калуш відбувся фінальний матч розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2017-2018 років. Головний трофей змагань виборювали коломийське "Покуття" і "Карпати" з Брошнів-Осади.

Слід відмітити, що матч був прикрашений завзятою боротьбою та закрученим сценарієм! Були моменти в обох команд, а в цілому це була гра рівних суперників. "Покуття" та "Карпати" зіграли чудовий спектакль, в якому глядачі дізналися переможця лише з останнім ударом по м'ячу у створ воріт у кінцівці компенсованого часу. Відзначився "покутянин" Тарас Сивка. Основний час закінчився внічию 1:1, причому відігравалися коломияни.

Відзначимо також, що цей фінальний матч був прощальним Богдана Вовковича у якості спостерігача арбітражу.

Івано-Франківська обласна федерація футболу вітає керівництво футбольного клубу "Покуття" (Коломия), гравців, тренерський штаб і вболівальників з завоюванням почесного трофею – Кубка області з футболу сезону 2017-2018 років.

Цей тріумф – закономірний результат кропіткої роботи, високої кваліфікації та професіоналізму тренерів і гравців команди, батьківської турботи Президента клубу і потужної підтримки уболівальників.

Всі ви доклали чимало зусиль, проявивши волю і характер, які привели вас до високого результату. Сподіваємося, що цей стрімкий прорив стане запорукою подальших успіхів команди не тільки на обласній арені.



Кубок Івано-Франківської області - Фінал

"Покуття" (Коломия) – "Карпати" (Брошнів-Осада) – 2:1 (осн.час 1:1)

21.06.2018, 17:00. Калуш, Стадіон "Хімік". 500 глядачів, +28°C, оцінка поля – 4

Арбітри: Мирослав Липко, (Городенка), Микола Гудима (Обертин), Петро Микитин (Калуш)

4-й арбітр: Ярослав Добрянський (Калуш)

Спостерігач арбітражу: Богдан Вовкович (Івано-Франківськ)

"ПОКУТТЯ": Кисилиця, Гаврилюк, Подолюк, Сікач (Свірідов, 70), Шифир (Сивка, 46), Москалик (Тенерівський, 52), Хандій, Уграк (Шибко, 52), Блащук (Олійник, 97), Карапка (Нападюк, 103), Ковальчук

Запасні: Мегдиник

Головний тренер: Любомир Корнута

"КАРПАТИ": Кулик, Гладенький Ю., Микуляк, Гладенький В. (Ляхович, 74), Петрик, Мельник, Локатир, Іванишин (Ковальчук, 57), Пілянський, Стасів ((Костів, 46), Сировецький, 100)), Романишин

Запасні: Данилюк

Головний тренер: Василь Качур

Голи: Петрик (45, 0:1), Карапка (64, 1:1), Сивка (119, 2:1)

Попередження: Сікач (22), Шифир (44), Гаврилюк (97) – Гладенький (59), Романишин (60), Костів (63), Сировецький (120)



Пропонуємо вашій увазі ФОТОЗВІТ фінального поєдинку члена Комітету зі зв'язків із засобами масової інформації ІФФФ фотокореспондента Петра Белея.


З результатами та календарем розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – КУБОК ОБЛАСТІ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу