Новини :: Футзал

|

Троє "ураганівців" - бронзові призери студентського мундіалю!

Троє ураганівців - бронзові призери студентського мундіалю!

Минулого тижня, з 19 по 26 серпня, у казахському місті Алмати відбувся чемпіонат світу серед студентів. Чоловіча студентська збірна України завоювала бронзові медалі, а наша жіноча збірна стала срібним призером студентського мундіалю.

Честь України на цих змаганнях захищали троє футзалістів івано-франківського "Урагану" – Микола Микитюк, Андрій Цілик та Андрій Лисенко, а також два екс-"дракони" – голкіпер Віталій Біров ("ІнБев/НПУ") та Мар’ян Пелех ("Енергія").

Збірна України на ЧС серед студентів - бронзові медалі

На груповому етапі "синьо-жовті" здобули три поспіль перемоги: над Німеччиною (6:1), Таїландом (3:1) та Хорватією (3:1), ставши переможцями квартету "С". На стадії плей-офф збірна України здолала Польщу (5:3), після чого в півфіналі поступилася чинним і майбутнім чемпіонам – Росії (2:4). А у матчі за 3-є місце українці були сильнішими за Португалію (3:0), ставши бронзовими призерами чемпіонату світу.

До успіху збірної України в Алмати долучилися троє "ураганівців": Микитюк, Лисенко і Цілик забили по два м'ячі, а кращим бомбардиром "синьо-жовтих" став Мар'ян Пелех (4 голи). Уже у вівторок, 28 серпня, троє наших збірників приєднаються до івано-франківської команди, яка в Польщі стартує на міжнародному турнірі "Futsal Masters 2018".

Збірна України на ЧС серед студентів - бронзові медалі

ЗБІРНА УКРАЇНИ НА ЧС СЕРЕД СТУДЕНТІВ:

19.08 – НІМЕЧЧИНА - УКРАЇНА - 1:6

Дзюба, Легендзевич, Пелех-2, Микитюк, Лисенко

20.08 – УКРАЇНА - ТАЇЛАНД - 3:1

автогол, Малишко, Микитюк

21.08 – ХОРВАТІЯ - УКРАЇНА - 1:3

Педяш, Цілик, Легендзевич

23.08 – УКРАЇНА - ПОЛЬЩА - 5:3 (1/4 фіналу)

Дзюба, Лисенко, Пелех-2, Цілик

24.08 – РОСІЯ - УКРАЇНА - 4:2 (1/2 фіналу)

Педяш, Малишко

26.08 – УКРАЇНА - ПОРТУГАЛІЯ - 3:0 (за 3-є місце)

Радевич-2, Біров


Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган"