Новини :: Шкіряний м’яч

|

Відбулось засідання Оргкомітету з проведення обласних змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч"

Відбулось засідання Оргкомітету з проведення обласних змагань з футболу на призи клубу Шкіряний м’яч

19 вересня в будівлі Івано-Франківської обласної державної адміністрації відбулось засідання Оргкомітету з проведення обласних змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч".

У роботі Оргкомітету прийняли участь заступник директора Департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА Ігор Гаврилюк, провідний спеціаліст відділу позашкільної освіти та роботи з інтернатними закладами Віта Долинська, перший заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, заступник голови ІФФФ Микола васильків та спеціаліст ІФФФ Василь Луцький.

Підсумком засідання стало вирішення організаційних та інших питань щодо забезпечення проведення змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" у сезоні 2018-2019 років. До змагань допускаються команди загальноосвітніх шкіл, за які можуть грати як хлопчики, так і дівчата (U-11 – 2008 р.н., U-12 – 2007 р.н., U-13 – 2006 р.н.).

На першому етапі, який має завершитися до 20 жовтня 2018 р., в змаганнях на першість школи візьмуть участь команди паралельних класів однієї загальноосвітньої школи у відповідних вікових групах. Якщо в сільській школі паралельні класи відсутні, змагання будуть проводитися серед команд шести сусідніх шкіл за територіальним принципом.

На другому етапі, якій має завершитися до 20 листопада 2018 р., виступатимуть команди, сформовані з учнів відповідної вікової групи однієї загальноосвітньої школи, або збірні команди сільських шкіл, сформовані з учнів шести сусідніх шкіл, які не мають паралельних класів.

Засідання оргкомітету Шкіряного м'ячу
Засідання оргкомітету Шкіряного м'ячу
Засідання оргкомітету Шкіряного м'ячу
Засідання оргкомітету Шкіряного м'ячу
Засідання оргкомітету Шкіряного м'ячу
Засідання оргкомітету Шкіряного м'ячу
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу