Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

"Хет-Трик Арена" приймає зимовий футбол

Хет-Трик Арена приймає зимовий футбол

Незважаючи на те, що на дворі зима – не футбольна пора року, івано-франківський стадіон зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" продовжує жити бурхливим життям. Провідні футбольні клуби України та області готуються до весняної частини футбольного сезону, проводять навчально-тренувальні збори та спаринги. На зеленому синтетичному газоні футбольного поля відбуваються Всеукраїнські турніри дитячо-юнацьких команд.

27 січня івано-франківський МФК "Прикарпаття" зіграв свій перший товариський матч в рамках підготовки до другої частини чемпіонату. Суперником франківців став представник Другої професіональної ліги України чернівецька "Буковина". За домовленістю команд спаринг на штучному газоні "Хет-Трик Арени" пройшов у форматі три тайми по 40 хвилин і видався доволі результативним.

У складі обох команд у цьому поєдинку взяли участь чимало гравців, які отримали вдосталь ігрового часу. Поєдинок у підсумку завершився з рахунком 5:3 на користь "Буковини".

Спаринг МФК Прикарпаття з Буковиною
Спаринг МФК Прикарпаття з Буковиною
Спаринг МФК Прикарпаття з Буковиною

Підопічні Володимира Ковалюка продовжують свій перший навчально-тренувальний збір у Яремче і найближчої середи, 30 січня, зіграють ще один контрольний матч на "Хет-Трик Арені" проти географічних сусідів – ФК "Калуш". Початок спарингу о 13-й годині.

У свою чергу ФК "Калуш" у рамках підготовки до весняної частини національних змагань також 27 січня провів на "Хет-Трик Арені" товариський матч з івано-франківським ДЮФК "Ніка-05" U-19. У результаті запеклої боротьби перемогу з рахунком 2:0 святкували футболісти Калуша.

З метою популяризації футболу в Україні та підвищення рівня майстерності футболістів Дитячо-юнацька футбольна ліга України проводить у лютому-березні футбольний турнір "Зимовий Кубок ДЮФЛУ-2019" серед юнаків 2003 року народження (вікова категорія U-16).

Перший етап змагань, на якому команди поділені за територіальним принципом, відбудеться у період з 1-го по 3-є лютого. На стадіоні "Хет-Трик Арена" за путівку у наступний етап турніру змагатимуться вихованці місцевої СДЮСШОР "Прикарпаття" та чернівецькі "Буковина" і "Спарта". 1-го лютого зіграють СДЮСШОР "Прикарпаття" і "Спарта", 2-го – "Буковина" і "Спарта", 3-го – СДЮСШОР "Прикарпаття" і "Буковина". Початок ігор о 13:00 год.

А на період з 14-го по 24-е лютого на стадіоні "Хет-Трик Арена" заплановано провести другий за ліком футбольний турнір "Кубок міського голови м. Івано-Франківська".

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу

Світлини прес-служби МФК "Прикарпаття" Івано-Франківськ