Новини :: Комітет арбітрів

|

В Івано-Франківську відбувся Міжрегіональний семінар спостерігачів арбітражу Всеукраїнських змагань

В Івано-Франківську відбувся Міжрегіональний семінар спостерігачів арбітражу Всеукраїнських змагань

29 січня в Івано-Франківську відбувся Міжрегіональний семінар спостерігачів арбітражу Всеукраїнських змагань з футболу за участю спостерігачів арбітражу Івано-Франківської, Хмельницької, Чернівецької та Тернопільської областей. Місцем проведення цього заходу було обрано конференц-зал "Фонтуш Бутік Готелю", який надав якісну технічну підтримку та гарні умови для слухачів та загального проведення цього заходу на найвищому рівні.

Провели семінар представники Комітету арбітрів Федерації футболу України – голова комісії спостерігачів арбітражу Володимир Петров та заступник голови Комітету арбітрів Андрій Шандор. Допомога в організації семінару була надана Івано-Франківською обласною федерацією футболу та Комітетом арбітрів ІФФФ.

Перший заступник голови ІФФФ Тарас Клим відкрив семінар і у своєму вступному слові побажав усім учасникам успішного проходження навчання та подальшого практичного застосування отриманих знань при проведенні спостереження арбітражу Всеукраїнських змагань з футболу, що буде допомагати арбітрам та підвищувати рівень проведення футбольних матчів.

Володимир Петров зауважив на тому, що національна асоціація продовжує боротьбу з договірними матчами, а роль спостерігачів арбітражу є дуже важливою у виявленні подібних неприємних епізодів.

Далі Володимир Петров разом з Андрієм Шандором ознайомили учасників заходу із сучасними вимогами до арбітражу матчів, критеріями оцінки дій арбітрів, новими тлумаченнями правопорушень. Головна увага приділялась питанням, що стосуються методики спостереження та оцінювання якості арбітражу під час проведення матчів.

Під час семінару було проведено тестування учасників на знання правил гри, а також відео-тест ігрових моментів, щодо правильного прийняття рішення арбітром.

Після завершення семінару Андрій Шандор подякував керівникам регіональної федерації футболу та Комітету арбітрів ІФФФ за відповідні умови з технічного та організаційного забезпечення для слухачів і інструкторів.

Ми сподіваємося, що отримані знання будуть допомагати фахівцям зі спостереження арбітражу, які залучатимуться до проведення Всеукраїнських змагань з футболу, забезпеченню єдиного тлумачення Правил гри, підтримці арбітрів та оцінці якості арбітражу Всеукраїнських змагань з футболу усіх рівнів, що відповідатиме вимогам методичних рекомендацій Комітету арбітрів ФФУ.

Міжрегіональний семінар спостерігачів арбітражу
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу