Новини :: Комітет арбітрів

|

В Івано-Франківську продовжує роботу школа футбольного арбітра

В Івано-Франківську продовжує роботу школа футбольного арбітра

20 лютого в приміщенні офісу ІФФФ відбулось друге лекційне заняття для слухачів Івано-Франківського регіонального відділення "Школи футбольних арбітрів". Школа арбітрів – це Всеукраїнський проект, створений п’ять років тому за підтримки УЄФА.

Школа щорічно поповнює місцевий корпус арбітрів своїми випускниками. На другому занятті були присутні більше десятка слухачів. Участь у даному заході взяли як майбутні, так і вже діючі арбітри. Темою другого заняття була роль арбітра в сучасному футболі.

Лекції проходять раз на тиждень. Спочатку заплановані теоретичні заняття, на яких майбутні арбітри будуть вивчати методичні матеріали, переглядати відео футбольних матчів і оцінювати дії досвідчених колег. Теоретичні заняття будуть варіюватися із заняттями з фізичної підготовки.

Нагадуємо, що навчання в школі є безкоштовним. Випускники будуть рекомендовані для проведення матчів чемпіонату та першості області, змагань обласної дитячо-юнацької ліги, а кращі арбітри будуть рекомендовані до проведення матчів Всеукраїнських змагань з футболу.

Долучитись до навчання ще можна, тому запрошуємо всіх, хто хоче осягнути фах футбольного арбітра. Чекаємо на Вас!

Школа футбольних арбітрів
Школа футбольних арбітрів
Школа футбольних арбітрів
Комітет арбітрів ІФФФ