Новини :: Комітет ветеранів

|

Збірна команда ветеранів Калуського району – переможець обласного турніру з міні-футболу серед команд ветеранів 1979 р.н. і старші

Збірна команда ветеранів Калуського району – переможець обласного турніру з міні-футболу серед команд ветеранів 1979 р.н. і старші

Протягом двох весняних місяців (березень-квітень) на футбольних майданчиках зі штучним покриттям проходив турнір з міні-футболу серед ветеранських команд Івано-Франківської області 1979 року народження і старші.

Нагадуємо, турнір проводився з метою подальшого розвитку та популяризації ветеранського міні-футболу в області, організації дозвілля шанувальників міні-футболу області, виявлення переможця та призерів турніру з міні-футболу серед ветеранів.

Загальне керівництво змаганнями здійснювала Івано-Франківська обласна федерація футболу. Безпосереднє проведення змагань покладалося на Комітет з проведення змагань, Комітет ветеранів, Комітет арбітрів ІФФФ та районні (міські) федерації футболу.

13 квітня на футбольних майданчиках зі штучним покриттям спортивного комплексу Академії НФК "Ураган" чотири найкращі команди ветеранів області за кубковою системою розіграли головний приз турніру.


Стикові матчі

м. Івано-Франківськ – Калуський р-н1:1 (пен. 1:2)

Тисменицький р-н – "Зорі Карпат" Микуличин – 6:4


Матч за 3-є місце

м. Івано-Франківськ – "Зорі Карпат" Микуличин – 6:2


ФІНАЛЬНИЙ МАТЧ

Калуський р-н – Тисменицький р-н – 5:1


У підсумку, "золото" – у збірної команди ветеранів Калуського району, "срібло" – вибороли ветерани збірної Тисменицького району, "бронза" – дісталася ветеранам збірної команди м. Івано-Франківська.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу