Новини :: Шкіряний м’яч

|

В Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський зональний турнір "Шкіряний м’яч" U-11

В Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський зональний турнір Шкіряний м’яч U-11

21-22 травня в Івано-Франківську відбулися Всеукраїнські зональні змагання з футболу турніру "Шкіряний м’яч" вікової категорії U-11, у якому взяли участь кращі команди молодшої вікової групи Івано-Франківської, Чернівецької, Львівської та Закарпатської областей, а саме: ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ, гімназія №4 м. Чернівці, ЗОШ №73 м. Львів та ЗОШ 3" с. Ясіня.

Відповідно до Регламенту змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" Всеукраїнський зональний етап проходив за коловою системою і складався з трьох турів. Перед стартом змагань на засіданні суддівської колегії з представниками команд було проведено жеребкування і складений календар.

1-й тур:

ЗОШ №73 м. Львів – Гімназія №4 м. Чернівці – 4:0

ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ – ЗОШ №2 с. Ясіня – 10:0

2-й тур:

ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ – Гімназія №4 м. Чернівці – 3:0

ЗОШ №73 м. Львів – ЗОШ №2 с. Ясіня – 8:0

3-й тур:

Гімназія №4 м. Чернівці – ЗОШ №2 с. Ясіня – 5:1

ЗОШ №73 м. Львів – ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ – 1:2

Турнірна таблиця

1ЗОШ №73 м. Львів30014-19
2ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ20114-26
3Гімназія №4 м. Чернівці1025-83
4ЗОШ №2 с. Ясіня0031-230

У підсумку перше місце виборола команда ЗОШ №73 м. Львів, яка і буде представляти свою область на Всеукраїнських фінальних змаганнях.

У перервах між турами зонального турніру були визначені кращі у вправах з м'ячем:

Жонглювання м’ячем – Максим Жураєв (ЗОШ №73 м. Львів) – 270 ударів.

Удари на дальність – Даніель Сабадашко (ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ) – 36 метрів.

Удари на точність – Тимофій Бугай (ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ) – 5 ударів.

І-е місце з елементів техніки гри у футбол в зональних змаганнях з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" посіла ЗОШ №73 м. Львів.

Кращими гравцями змагань у командах було визнано: Тимофія Бугая (ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ), Вадима Михайлішина (Гімназія №4 м. Чернівці), Адальберта Мануляка (ЗОШ №2 с. Ясіня) та Павла Мельника (ЗОШ №73 м. Львів).

В урочистій церемонії нагородження лауреатів змагань узяли участь перший заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, голова обласного оргкомітету "Шкіряного м'яча" Василь Луцький, заступник голови ІФФФ Микола Васильків та члени штабу обласного "Шкіряного м’яча".

Тарас Клим передав вітання від президента асоціації аматорського футболу Федора Івановича Шпига, голови Всеукраїнського оргкомітету "Шкіряного м’яча" Андрія Андрійовича Біби та побажав юним футболістам перемог на футбольних полях, а кращій команді зонального Всеукраїнського етапу – гідно представити Львівський край у фіналі, який відбудеться з 1 по 3 червня поточного року у Кременчуці Полтавської області.

 Всеукраїнський зональний турнір Шкіряний м'яч
 Всеукраїнський зональний турнір Шкіряний м'яч

ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ

 Всеукраїнський зональний турнір Шкіряний м'яч

ЗОШ №73 м. Львів

Більше фото Всеукраїнських зональних змагань з футболу турніру "Шкіряний м’яч" 2018-2019 серед команд вікової групи U-11 в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу