Новини :: Турніри

|

"Футбольні зірки нашого двору" – турнір майбутніх чемпіонів!

Футбольні зірки нашого двору – турнір майбутніх чемпіонів!

29 та 30 травня 2019 року за ініціативи Івано-Франківської обласної федерації футболу та за підтримки Департаменту освіти та науки Івано-Франківської МВК відбудеться турнір з футболу серед дитячо-юнацьких клубів Івано-Франківського міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання "Футбольні зірки нашого двору", присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Ці змагання відбудуться у два етапи. Матчі турніру на першому етапі відбудуться 29 травня та проходитимуть на майданчиках зі штучним покриттям розміром (42 х 22 м.) у мікрорайонах м. Івано-Франківська (початок матчів о 16:00 год.). У цей день будуть змагатись між собою команди, які будуть сформовані з гравців одного клубу. А вже на наступний день, 30 травня 2019 року (початок матчів о 10:00 год.), на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" (вул. Чорновола, 128, позаду МЦС "Рух") будуть змагатись між собою переможці першого етапу – кращі команди або збірні кожного з дитячо-юнацьких клубів Івано-Франківського міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання. Усього на другому етапі змагатимуться 12 команд, які будуть розділені на 4 групи по 3 команди в кожній, а вже потім переможці груп за олімпійською системою з вибуванням визначать місця з 1-го по 4-те.

Івано-Франківська обласна федерація футболу запрошує всіх жителів мікрорайонів міста прийти та підтримати улюблені команди, а також прибути на стадіон "Хет-Трик Арена" в другий змагальний день, щоб побачити вирішальні матчі турніру.

Разом з тим, надаємо вам інформацію про місця проведення змагань на першому етапі.

29 травня, початок о 16:00
№ п/пМісце проведення та адресаКлуби, які змагаються
1Майданчик ЗОШ № 28,
вул. Чорновола, 130
"Юність", "Гарт"
2Майданчик на
вул. Дорошенка, 18
"Богатир", "Романтик"
3Майданчик ЗОШ № 10,
вул. Вовчинецька, 192В
"Оріон", "Ринг", "Прометей"
4Майданчик ЗОШ № 19,
вул. Хоткевича, 56
"Мрія"
5Майданчик ЗОШ № 11,
вул. Б. Лепкого, 9
"Мангуста", "Легінь", "Дитячо-юнацький центр"
6Майданчик ЗОШ № 18,
вул. Тролейбусна, 7
"Сучасник"
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу