Новини :: Турніри

|

В Івано-Франківську відбулась нарада з міським головою по підготовці та проведенню футбольного фестивалю з футболу "Грають всі"

В Івано-Франківську відбулась нарада з міським головою по підготовці та проведенню футбольного фестивалю з футболу Грають всі

6 червня в приміщенні Івано-Франківської міської ради відбулась зустріч з міським головою м. Івано-Франківська Русланом Марцінківим. У зустрічі також взяли участь голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Андрій Бондаренко, перший заступник голови ІФФФ Тарас Клим, заступник голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора, заступник голови ІФФФ, виконавчий директор ДЮФЛІФО Микола Васильків, директор департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківського МВК Віталій Матешко, директор департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук, начальник відділу спорту департаменту молоді та спорту Івано-Франківської міської ради Денис Рудницький, голова Івано-Франківської міської федерації футболу Володимир Крижанівський та в.о. директора ОКП "Хет-Трик Арена" Михайло Марцинюк.

Під час наради були обговорені питання пов’язані з підготовкою та проведенням ІІ-го традиційного футбольного фестивалю з футболу "Грають всі", присвяченого Дню фізичної культури і спорту України. Присутні зупинились на календарі, організаційних питаннях, нагородній атрибутиці тощо.

Проведення футбольного фестивалю заплановане на 13-14 вересня ц.р. в Івано-Франківську на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена". Початок ігор о 10:00. У футбольному фестивалі візьмуть участь 64 команди, розділених порівну на 8 груп:

Група "А" – юнаки U-11

Група "B" – юнаки U-12

Група "C" – ЗОШ міста (9-11 класи)

Група "D" – дворові команди

Група "E" – студенти коледжів

Група "F" – "Ліга толерантності"

Група "G" – дівчата WU-14

Група "H" – аматори

10 вересня (вівторок) о 16:00 в офісі обласної федерації футболу (м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80) відбудеться нарада з представниками (капітанами) команд-учасниць футбольного фестивалю.

Нарада з міським головою Івано-Франківська
Нарада з міським головою Івано-Франківська
Нарада з міським головою Івано-Франківська
Нарада з міським головою Івано-Франківська
Нарада з міським головою Івано-Франківська
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу