Новини :: Турніри

|

У грудні відбудеться турнір з міні-футболу команд учасників АТО "Кубок Асоціації"

У грудні відбудеться турнір з міні-футболу команд учасників АТО Кубок Асоціації

21-22 грудня в манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання відбудеться турнір з міні-футболу команд учасників АТО "Кубок Асоціації", присвячений дню Збройних сил України. Турнір проводиться з метою пропаганди футболу та здорового способу життя та соціальної реабілітації учасників АТО.

Загальне керівництво змагань здійснює Івано-Франківська обласна Асоціація учасників та ветеранів АТО та Асоціація футболу учасників АТО Івано-Франківської області. Безпосереднє проведення змагань покладається на головного арбітра та арбітрів змагань.

До участі в змаганнях допускаються команди міст та районів області, які сформовані виключно з учасників АТО, при наявності посвідчення учасника бойових дій чи бійця-добровольця встановленого зразка.

Кількість гравців для участі у турнірі – 12 (згідно заявочних листів). Безпосередньо у грі приймає участь 5 гравців (4 польові гравці і воротар).

На першому етапі 21 грудня команди змагаються у групах по коловій системі в одне коло: 2 групи по 4 команди та 2 групи – по 3 команди. Склади груп формуються шляхом жеребкування.

Місця в групах визначаються за найбільшою кількістю набраних очок. У випадку однакової кількості очок у двох і більше команд переможець визначається за результатами особистих зустрічей з конкурентом (конкурентами). Далі враховується більша кількість перемог, краща різниця забитих та пропущених м'ячів, більша кількість забитих м'ячів, менша кількість порушень (попередження – 1 очка, вилучення – 3 очки).

У випадку рівності всіх вищезгаданих показників, переможець визначається жеребкуванням.

На другому етапі 22 грудня переможці груп зустрічаються в півфінальних поєдинках. Команди, розіграють головні нагороди турніру. У випадку нічийного результату на другому етапі – переможець визначається за допомогою 6-ти метрових штрафних ударів (по 3 удари).

6 грудня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулась нарада з представниками команд-учасниць турніру, на якій пройшла процедура жеребкування. З легкої руки голови Івано-Франківської обласної асоціації учасників та ветеранів АТО Мирослава Кріля були сформовані групи та відповідно календар змагань.

Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу