Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

"Студентська футбольна ліга" в програмі реалізації проєкту UEFA GROW

Студентська футбольна ліга в програмі реалізації проєкту UEFA GROW

17 лютого в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулась нарада щодо організації та проведення І-го етапу змагань з міні-футболу "Студентська футбольна ліга" в Івано-Франківській області сезону 2019-2020 років в програмі реалізації проєкту UEFA GROW.

У нараді взяли участь перший заступник голови ІФАФ Тарас Клим, заступник голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора, регіональний менеджер проекту UEFA GROW в Івано-Франківській області Микола Васильків, начальник обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Михайло Стефанків та провідний спеціаліст даної установи Дмитро Кравчук.

Під час наради присутні обговорили пункти Регламенту змагань; кількість команд, готових взяти участь у "Студентській футбольній лізі"; питання організації та місця проведення ігор; питання медичного забезпечення та страхування учасників змагань.

Регіональний менеджер проєкту UEFA GROW в Івано-Франківській області Микола Васильків роз'яснив питання пов'язані з реєстрацією футболістів в Інформаційно-статистичній базі даних Української асоціації футболу.

Нарада в рамках проєкту UEFA GROW
Нарада в рамках проєкту UEFA GROW
Нарада в рамках проєкту UEFA GROW
Нарада в рамках проєкту UEFA GROW
Нарада в рамках проєкту UEFA GROW
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу