Новини :: Кубок Підгір'я

|

В березні на Івано-Франківщині пройде 27-й за ліком традиційний турнір з футболу "Кубок Підгір'я"

В березні на Івано-Франківщині пройде 27-й за ліком традиційний турнір з футболу Кубок Підгір'я

Івано-Франківська обласна асоціація футболу запрошує аматорські футбольні клуби (команди) України та області на 27-й за ліком традиційний турнір з футболу "Кубок Підгір'я", присвячений 30-й річниці з Дня заснування Івано-Франківської обласної асоціації футболу.

Турнір буде проводитися по суботах і неділях у наступні дати: 14-15 березня, 21-22 березня та 28-29 березня 2020 року. Заявки від команд, бажаючих взяти участь у турнірі, приймаються до 28 лютого 2020 року. Контактна інформація за посиланням – http://ifff.if.ua/federation/contacts.

Головна мета турніру "Кубок Підгір'я" – підготовка футбольних клубів (команд) до змагань з футболу у 2020 році, популяризація футболу в області та Україні, підготовка арбітрів та спостерігачів арбітражу з футболу до весняної частини змагань сезону 2019-2020 років.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна асоціація футболу. Безпосереднє проведення змагань здійснює Комітет з проведення змагань та Комітет арбітрів ІФАФ.

Матчі турніру проводитимуть арбітри Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної асоціації футболу.

Більш детальну інформацію можна знайти в Регламенті турніру, який розміщений на офіційному сайті ІФФФ в розділі ДОКУМЕНТИ -> ТУРНІРИ, і є офіційним викликом команд на змагання. Також у даному розділі сайту розміщений Заявковий лист команди-учасниці 27-го традиційного турніру з футболу "Кубок Підгір'я".

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціація футболу