Новини :: Кубок Підгір'я

|

14 березня на Івано-Франківщині стартує турнір з футболу "Кубок Підгір'я"

14 березня на Івано-Франківщині стартує турнір з футболу Кубок Підгір'я

У період з 14 по 29 березня 2020 року в м. Івано-Франківську відбудеться 27-й за ліком традиційний турнір з футболу "Кубок Підгір'я". Цього року у турнірі, поєдинки якого пройдуть на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена", приймуть участь 12 команд: івано-франківські "Прикарпаття-Тепловик", "Прикарпаття-Тепловик" (U-18), "Ніка-Вовчинець" та "УКД-Благо", коломийські "Покуття" та "Варатик", "Карпати-Енергетик" Галич, "Бескид" Надвірна, "Вихор" Ямниця, "Ураган" Черніїв, ФК "Збора" та географічні сусіди УСК "Довбуш" Чернівці.

Головна мета турніру "Кубок Підгір'я" – підготовка футбольних клубів (команд) до змагань з футболу у 2020 році, популяризація футболу в області та Україні, підготовка арбітрів та спостерігачів арбітражу з футболу до весняної частини змагань сезону 2019-2020 років.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна асоціація футболу та Управління спорту Івано-Франківської ОДА. Безпосереднє проведення змагань здійснює Комітет з проведення змагань та Комітет арбітрів ІФАФ. Матчі турніру проводять арбітри Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної асоціації футболу.

На першому етапі змагань (груповий турнір) команди-учасниці турніру змагаються по коловій системі в одне коло (4 групи по 3 команди в кожній).

Місця команд визначаються за найбільшою кількістю набраних очок (за перемогу команді нараховується – 3 очки, за нічию – 1 очко, за поразку очки не нараховуються).

У випадку однакової кількості очок у двох і більше команд переможець визначається за результатами особистих зустрічей з конкурентом (конкурентами). Далі – враховується більша кількість перемог, краща різниця забитих та пропущених м’ячів, більша кількість забитих м’ячів, менша кількість порушень (попередження – 1 очко, вилучення – 3 очки).

У випадку рівності всіх вищезгаданих показників, переможець визначається жеребкуванням.

На другому етапі змагань команди, які посіли перші місця в групах змагатимуться за 1-4 місця. Команди, які посіли другі місця в групах змагатимуться за 5-8 місця.

Команди, які посіли треті місця в групах змагатимуться за 9-12 місця. У півфінальних іграх (за 1-4, 5-8, 9-12 місця) суперники визначаються шляхом жеребкування.

Переможці півфінальних ігор зустрінуться в матчах за 1-2, 5-6, 9-10 місця. Команди, які зазнали поразки в півфінальних іграх, зустрінуться в матчах за 3-4, 7-8, 11-12 місця.

У випадку нічийного результату в основний час у матчах другого етапу для виявлення переможця призначається серія 11-метрових ударів, які виконуються у відповідності до вимог Правил гри.

Більш детальну інформацію можна знайти в Регламенті та Додатку до регламенту турніру, які розміщені на офіційному сайті ІФАФ в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >> РЕГЛАМЕНТ :: ДОДАТОК до Регламенту.

Пропонуємо вашій увазі Календар турніру "Кубок Підгір'я-2020", який також розміщений на офіційному сайті ІФАФ в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >> КАЛЕНДАР.

За перебігом турніру можна слідкувати на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – КУБОК ПІДГІР'Я.

Також на офіційному сайті ІФАФ в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >> ЗАЯВКОВИЙ ЛИСТ розміщений Заявковий лист команди-учасниці 27-го традиційного турніру з футболу "Кубок Підгір'я".

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу