Новини :: Професіональний футбол

|

ПФЛ наступного четверга проведе засідання ради ліг

ПФЛ наступного четверга проведе засідання ради ліг

Професіональна футбольна ліга України наступного четверга проведе засідання ліг. Зустріч пройде на стадіоні "Оболонь" в Києві, швидше за все, прямо на трибуні з дотриманням норм соціального дистанціювання.

Запрошення на засідання отримають представники клубів Першої та Другої ліг. На порядку денному буде стояти питання продовження чемпіонатів.

Протягом останніх днів ПФЛ провела опитування серед клубів, зібравши пропозиції щодо продовження сезону у Першій і Другій ліг. Під час засідання будуть розглянуті всі варіанти, після чого буде прийнято рішення.

Раніше президент МФК "Миколаїв" Сергій Кантор запропонував достроково завершити сезон у Першій лізі, без переходів між лігами. Причина – фінансове навантаження на клуби, пов’язане з необхідністю проводити тестування перед поверненням до тренувального процесу.

Крім миколаївського клубу, раніше інформувалося про фінансові проблеми в "Кремні" і "Чорноморці". Про складнощі з дотриманням медичного протоколу УАФ раніше говорив і очільник наглядового комітету "Металіста-1925" Сергій Стороженко.

У середині березня всі футбольні змагання в країні були припинені в зв’язку з пандемією коронавірусу. Розіграш Першої та Другої ліг так і не був відновлений після зимової паузи.

За матеріалами Інтернет-видання SportArena