Новини :: Комітет арбітрів

|

До уваги керівників професіональних команд!

До уваги керівників професіональних команд!

На адресу Івано-Франківської обласної асоціації футболу надійшов лист від голови Комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі. У листі повідомляється про те, що офіційним особам матчу за участю професіональних команд всіх рівнів змагань категорично забороняється проведення будь-яких матчів, особливо товариських, без отримання на це дозволу від Комітету арбітрів УАФ.

Задля отримання такого дозволу відповідна Ліга повинна звернутись за дозволом до КА УАФ. Всі клуби, які мають намір провести товариські матчі повинні заздалегідь звертатись до відповідних Ліг.

Призначення на такі товариські матчі здійснюватиметься тільки і лише безпосередньо Комітетом арбітрів УАФ після отримання відповідних листів-звернень від Прем'єр-ліги та Професіональної футбольної ліги, в яких повинно міститись наступна інформація:

- дозвіл від відповідної Ліги на проведення матчу;

– зобов'язання щодо забезпечення безпеки для здоров'я офіційних осіб матчу;

– зобов'язання щодо організації та проведення тестів на коронавірус для офіційних осіб матчу;

– фінансові гарантії щодо сплати всіх витрат, пов'язаних з організацією та проведенням тестів на коронавірус (тест за 3 дні до матчу, але в будь-якому випадку з отриманням його результату мінімум за 24 години до початку такого матчу);

– фінансові гарантії щодо забезпечення проїзду в обидва боки, проживання та харчування офіційних осіб матчу (у випадку якщо це буде потрібно).

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу