Новини :: Українська асоціація футболу

|

Рішення Виконкому УАФ щодо реєстрації юнаків команд ДЮФЛУ у змаганнях обласного, районного та міського рівня

Рішення Виконкому УАФ щодо реєстрації юнаків команд ДЮФЛУ у змаганнях обласного, районного та міського рівня

7 червня у Львові відбулось засідання Виконавчого комітету Української асоціації футболу. За підсумками засідання Виконком УАФ, зокрема, ухвалив такі рішення:

— затвердити рішення Виконавчого комітету ДЮФЛУ від 12.05.2020 про дострокове зупинення чемпіонату України з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів та чемпіонату України з футболу серед команд юніорів (U-19) сезону 2019-2020 років без визначення переможців;

— з огляду на дострокове припинення змагань ДЮФЛУ дозволити регіональним асоціаціям футболу реєструвати та заявляти футболістів-аматорів (за винятком осіб віком до 18-ти років), учасників змагань ДЮФЛУ, за інші команди/клуби на змагання з футболу обласного, районного та міського рівня, за умови отримання письмового дозволу від команди-учасниці змагань ДЮФЛУ та з дотриманням п. 6 ст. 17 Регламенту УАФ зі статусу і трансферів футболістів (з 01 липня поточного року до 30 червня наступного року включно футболіст може бути зареєстрований щонайбільше за три клуби. Протягом цього періоду футболіст має право виступати в офіційних змаганнях – безпосередній вихід на поле в офіційному матчі у якості футболіста – тільки за два клуби незалежно від їх приналежності /ПЛ, ПФЛ, ААФУ, ДЮФЛ та регіональна федерація/. Як виняток з цього правила футболіст, що переходить між двома клубами, що належать різним національним асоціаціям з пересічними сезонами (наприклад, початок сезону влітку/восени на відміну від початку чемпіонату взимку/навесні), може брати участь в офіційних матчах за третій клуб протягом відповідного сезону за умови, що він повністю виконав свої контрактні зобов'язання щодо своїх колишніх клубів.).

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу