Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Івано-Франківська обласна асоціація футболу вітає СК "Городенка" з перемогою в чемпіонаті ІІ-ї ліги України з футзалу

Івано-Франківська обласна асоціація футболу вітає СК Городенка з перемогою в чемпіонаті ІІ-ї ліги України з футзалу

Івано-Франківська обласна асоціація футболу вітає президента клубу Віталія Шевагу, головного тренера Юрія Гавриша, гравців команди та вболівальників СК "Городенка" з перемогою в чемпіонаті другої ліги України з футзалу!

Своєю натхненною та видовищною грою "городенківці" подарували своїм уболівальникам справжнє свято футзалу і вселили в їхні серця оптимізм стосовно подальших виступів СК "Городенка" у найпрестижніших змаганнях.

Впевнені, що амбітний клуб ніколи не зупиниться у розвитку та прагненні завоювання нових трофеїв і продовжить своє зростання за підтримки армії палких уболівальників, а також завдяки здібностям та професіональній майстерності футзалістів і тренерів.

Від щирого серця бажаємо колективу СК "Городенка" здоров'я, духовних і фізичних сил, терпіння, удачі, оптимізму та смаку нових перемог!

"Золоті" медалі чемпіонату виборювали:

Воротарі: Олег ОРИЩУК, Ігор ГРИГОРІВ, Дмитро ШИНКАРУК.

Гравці: Ігор БІЛИК (капітан), Назарій ДАНІВ, Ігор КУШЕЦЬКИЙ, Роман МОСКАЛИК, Станіслав ПАНЬКІВ, Василь БЛАЩУК, Ігор ПОДОЛЮК, Юрій ІВАНИШИН, Микола ЛИПЧУК, Віталій ВАЛОВСЬКИЙ, Руслан ХАРУК, Андрій СІМКА.

СК Городенка чемпіон ІІ ліги України з футзалу
Івано-Франківська обласна асоціація футболу