Новини :: Виконавчий комітет

|

Відбулось чергове засідання Виконавчого комітету ІФАФ

Відбулось чергове засідання Виконавчого комітету ІФАФ

Минулого тижня відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу. Згідно карантинних умов засідання було проведено з використанням сучасних телекомунікаційних технологій.

Першим питанням порядку денного розглядався порядок організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів чемпіонату Першої ліги, першості Другої ліги, Кубку, Суперкубку та Кубку чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області серед аматорських футбольних клубів (команд) в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Згідно рекомендацій Української асоціації футболу та нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України щодо запобігання поширенню на території України COVID-19 та заслухавши і обговоривши інформацію першого заступника голови ГС "ІФАФ" Тараса Клима, Виконавчий комітет постановив затвердити порядок організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів та довести його до відома футбольних клубів (команд) – учасників обласних змагань з футболу сезону 2019-2020 років. Зобов’язати усіх учасників обласних змагань з футболу неухильно дотримуватись вимог порядку організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів.

З порядком організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів можна ознайомитися на офіційному веб-сайті ГС "ІФАФ" за посиланням – ПОРЯДОК ЗАХОДІВ

Наступне питання було про проведення обласних змагань з футболу сезону 2019-2020 років. У відповідності до рішення Виконавчого комітету Української асоціації футболу, Управління спорту Івано-Франківської ОДА, листа Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області №10 від 18.06.2020 р. та листа ФК "Карпати-Енергетик" Галич №35 від 18.06.2020 р., а також заслухавши та обговоривши інформацію заступника голови, виконавчого директора Василя Сікори, Виконком ІФАФ постановив:

1. Відновити з 21 червня 2020 року календарні матчі розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2019-2020 років.

2. Відновити з 28 червня 2020 року календарні матчі чемпіонату, першості та розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2019-2020 років.

3. Внести зміни до Дисциплінарного кодексу ГС "ІФАФ", а саме:

– За неявку на матч чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубку області з футболу не застосовувати дисциплінарні санкції в частині грошових обов’язкових внесків.

4. У зв’язку із участю ФК "Карпати-Енергетик" Галич у чемпіонаті України серед аматорських команд та враховуючи вимоги процедури атестації з метою участі в чемпіонаті серед команд Другої ліги ПФЛ України в сезоні 2020-2021 років, виключити ФК "Карпати-Енергетик" Галич з числа учасників обласних змагань з футболу (чемпіонат та розіграш Кубка області сезону 2019-2020 років), не застосовуючи при цьому дисциплінарних санкцій в частині грошових обов’язкових внесків.

5. У відповідності до рішення Виконавчого комітету Української асоціації футболу заборонити участь особам, які не досягли 18-річного віку, в аматорських змаганнях з футболу обласного, районного та міського рівнів.

6. Достроково завершити чемпіонат та першість Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області сезону 2019-2020 років (вікова категорія U-18).

7. Затвердити підсумки футбольного сезону 2019-2020 років у чемпіонаті та першості Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області (вікова категорія U-18) за результатами першого кола змагань.

Турнірні таблиці ДЮФЛІФО

8. Зобов’язати ГС "ДЮФЛІФО" (президент п. Ю. Соловей) провести нагородження переможців та призерів чемпіонату та першості Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області сезону 2019-2020 років (вікова категорія U-18).

9. У відповідності до листа ГС "ДЮФЛІФО" №10 від 18.06.2020 р. внести зміни до п. 2 статті 1 (Учасники змагань. Обов'язкові вимоги) розділу І (Учасники змагань) Регламенту чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2019-2020 років, а саме:

– Гравцям, які народилися в період з 01 січня 2003 року та молодші, брати участь у матчах дорослих складів футбольних клубів (команд) забороняється.

Замінити на:

– Гравцям, які народилися в період з 01 січня 2004 року та молодші, брати участь у матчах дорослих складів футбольних клубів (команд) забороняється.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу