Новини :: Оголошення

|

СДЮСШОР "Прикарпаття" запрошує юнаків у команду U-14

СДЮСШОР Прикарпаття запрошує юнаків у команду U-14

Юнацькі команди СДЮСШОР "Прикарпаття" входять до структури МФК "Прикарпаття" – єдиного представника нашої області у Першій лізі чемпіонату України, причому "Команда рідного краю" складена виключно з уродженців Івано-Франківщини.

Команда СДЮСШОР "Прикарпаття" (юнаки 2007 року народження) є беззаперечним обласним лідером серед своїх однолітків. Крім цього, наша команда є багаторазовим переможцем і призером міжнародних та всеукраїнських турнірів, які проводилися як в Україні, так і за кордоном. Головним тренером є відомий футболіст і наставник Микуляк Олександр Васильович, який забезпечує якісний навчально-тренувальний процес.

У новому сезоні 2020/2021 рр. команда U-14 СДЮСШОР "Прикарпаття" дебютує у Вищій лізі Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Відповідно, буде поставлене завдання пробитися до фінальної частини цих змагань. Також планується стартувати у Дитячо-юнацькій футбольній лізі Івано-Франківської області у вікової категорії U-14 та у кількох престижних міжнародних турнірах.

Набір юнаків

Амбітні плани СДЮСШОР "Прикарпаття" вимагають підсилення футбольної команди, як окремими польовими гравцями, так і воротарями. Тож запрошуємо до нас на конкурсний відбір! На першому етапі відбору оцінюватимуться швидкісні якості гравця та робота з м’ячем, на другому – буде проведена коротка двостороння гра. Усе це відбуватиметься на полі з трав’яним покриттям. Відповідно, необхідно з собою мати і відповідне екіпірування.

Відбір проводитиметься 4 серпня (вівторок) з 12-00 години на стадіоні "Наука" за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 144 (позаду Коледжу фізвиховання поруч з міським озером). Деталі за телефоном: (050) 196-67-00 – головний тренер Микуляк Олександр Васильович.

Приходьте! Випробуйте свої сили та вміння! Зробіть крок до мрії!!!

Набір юнаків
Набір юнаків
Прес-служба ПФК "Прикарпаття" Івано-Франківськ