Новини :: Кубок області

|

"Карпати" (Брошнів-Осада) – володар Кубка області-2019/2020

Карпати (Брошнів-Осада) – володар Кубка області-2019/2020

19 серпня на стадіоні МЦС "Рух" м. Івано-Франківська відбувся фінальний матч розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2019-2020 років. Головний трофей змагань виборювали "Карпати" з Брошнів-Осади і коломийське "Покуття".

Із перших хвилин гри команди показали, що на полі зійшлися гідні та принципові суперники, які не випадково потрапили у фінал. Поєдинок пройшов у гострій, напруженій і досить нервовій боротьбі. По ходу гри опоненти створили чимало гольових моментів і мали кілька можливостей відкрити рахунок, однак м’яч вперто не йшов у ворота: летів мимо або відбивався воротарями.

У підсумку, основний і додатковий час матчу завершився без забитих голів (0:0), і долю трофея вирішила серія післяматчевих пенальті.

Там нерви виявилися міцніші у брошнів-осадців. Юрій Семенів потягнув удар коломиянина Віталія Турчанського, Юрій Гладенький влучив у поперечину, а Руслан Уграк пробив у "хмари". Натомість у "Карпат" струхнув каркас воріт тільки Юрій Гладенький, а удари Андрія Громоляка, Ростислава Романишина та Ярослава Семчука були влучними.

3:0 по пенальті – Кубок області виграють "Карпати" Брошнів-Осада!



Кубок Івано-Франківської області - Фінал

"Карпати" (Брошнів-Осада) – "Покуття" (Коломия) – 0:0 (пен. 3:0)

19.08.2020, 17:00. Івано-Франківськ, МЦС "Рух", +22°C, оцінка поля – 3

Арбітри: Мирослав Липко (Івано-Франківськ), Ігор Дебенко (Івано-Франківськ), Богдан Морозюк (Івано-Франківськ)

4-й арбітр: Іван Салаш (Калуш)

Спостерігач арбітражу: Василь Луцький (Боднарів)

Делегат матчу ІФАФ: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

"КАРПАТИ": Семенів, Громоляк, Гудак (Чеканський, 118), Гладенький В. (Луцький А., 91), Семчук, Мельник, Гладенький Ю., Локатир О. (Христонько, 71), Пілянський, Лаврінок, Романишин

Запасні: Халус, Луцький П., Покачайло

Головний тренер: Петро Пліщук

"ПОКУТТЯ": Плетеницький, Топчевський, Локатир С., Петранюк, Темерівський, Турчанський, Хандій, Блащук, Гаврилюк (Уграк, 83), Ковальчук А. (Керчу, 56), Савчук (Ілюк, 46)

Запасні: Мегдиник, Габрух, Слободян, Шовгенюк

Головний тренер: Любомир Корнута

Голи: Громоляк (Карпати - 1:0), Топчевський (Покуття - 1:0, воротар), Гладенький Ю. (Карпати - 1:0, поперечина), Турчанський (Покуття - 1:0, поперечина), Романишин (Карпати - 2:0), Уграк (Покуття - 2:0, мимо), Семчук (Карпати - 3:0)

Попередження: Гудак (37), Христонько (99), Семчук (115) – Локатир С. (16), Хандій (61), Темерівський (120)



Володар Кубка області ФК Карпати Брошнів-Осада

Івано-Франківська обласна федерація футболу вітає керівництво футбольного клубу "Карпати" (Брошнів-Осада), гравців, тренерський штаб і вболівальників з завоюванням почесного трофею – Кубка області з футболу сезону 2019-2020 років!

Відео фінального кубкового протистояння "Карпат" та "Покуття" можна подивитися нижче:


З результатами та календарем розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – КУБОК ОБЛАСТІ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу