Новини :: Комітет з проведення змагань

|

10 вересня стартує заявкова кампанія обласних змагань з футболу

10 вересня стартує заявкова кампанія обласних змагань з футболу

Івано-Франківська обласна асоціація футболу отримала від Комітету з питань статусу та трансферів футболістів Української асоціації футболу заявковий період для змагань з аматорського футболу.

1-й реєстраційний період футбольного сезону 2020-2021 років стартував 1 вересня і триватиме до 30 жовтня 2020 року включно.

Реєстрація (заявка) футболістів команд-учасниць обласних змагань ІФАФ з футболу сезону 2020-2021 рр. буде проводитись згідно затвердженого графіку у наступні дні:

Графік заявки на сезон 2020-2021

Для зручності в подачі заявкової документації перед стартом нового футбольного сезону представники команд мають можливість завантажити з сайту Івано-Франківської обласної асоціації футболу для заповнення заявковий, дозаявковий та відзаявковий листи.

Звертаємо Вашу увагу на необхідні документи, які потрібно надати представнику ІФАФ під час процедури заявки гравців:

  • Копію свідоцтва про державну реєстрацію футбольного клубу.
  • Договір про ділове співробітництво в організації та проведенні чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу.
  • Копію діючої ліцензії тренера категорії "С-диплом" або "D-диплом" УАФ, або довідку про початок навчання з метою отримання відповідної тренерської категорії УАФ, або довідку про включення до списків для проходження навчання для отримання даної категорії (в іншому випадку тренер команди не матиме права представляти футбольний клуб в ІФАФ та під час проведення календарних матчів).
  • Заявковий лист в одному примірнику обов’язково в друкованому вигляді (встановленого зразка), завірений підписом керівника та печаткою футбольного клубу, або керівника підприємства чи установи, яку представляє команда, підписом лікаря (підпис та печатка лікаря обов’язкові). Заявконий лист обов’язково повинен бути підписаний головою районної (міської) федерації футболу.
  • На кожного футболіста для заявки подаються наступні документи:
    – підписана футболістом (або його батьками – у випадку недосягнення 18-ти років) та керівником клубу (команди) заява на проведення реєстрації в Базі даних УАФ з обов'язковим заповненням контактної інформації (адреса проживання, номер телефону) (у форматі ПІБ_zaiava.pdf);
    – копія обох сторін (на одному аркуші) ID-картки громадянина України (у форматі ПІБ_idcard.pdf) або копія першої та другої сторінок (на одному аркуші) громадянського паспорта (у форматі ПІБ_passport.pdf);
    – для юнаків, які не мають паспорт громадянина України, – копія першої сторінки свідоцтва про народження (у форматі ПІБ_svidotstvo.pdf);
    – у випадку відсутності ID-картки громадянина України – копія першої сторінки закордонного паспорта (у форматі ПІБ_international.pdf);
    кольорове фото останнього терміну в електронному вигляді (у форматі .jpg, розмір – 360 на 480 пікселів, у пропорціях 3 на 4).
  • Юридичну, поштову, електронну адресу та контактні номери телефонів футбольного клубу (команди) та стадіону.
  • Копію платіжного доручення про сплату безповоротної фінансової допомоги (грошовий обов’язковий внесок). Безповоротну фінансову допомогу необхідно перерахувати на розрахунковий рахунок ІФАФ IBAN UA853204780000026009924422507 у відділенні № 17 Івано-Франківської обласної дирекції АБ "Укргазбанк", МФО – 320478, КОД – 20534086 з поміткою "Грошовий обов’язковий внесок (безповоротна фінансова допомога) за участь футбольного клубу (команди) в чемпіонаті, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2020-2021 років".

Без вказаних вище документів заявка команди проводитися не буде!

Гравці, заявкова документація яких не відповідає вищевказаним вимогам, до участі в змаганнях не допускаються.

Відповідальність за невірні дані в заявкових листах несуть керівники футбольних клубів (команд) та тренери, які підписали та завірили заявкові документи.

Заявка футболістів на участь у змаганнях чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2020-2021 рр. проводиться виключно впродовж наступних заявкових періодів, що встановлені Комітетом з питань статусу і трансферів футболістів УАФ:

  • 1-ий заявковий період: 1 вересня – 30 жовтня 2020 року,
  • 2-ий заявковий період: 9 березня – 16 квітня 2021 року.

В інші терміни заявка та переходи футболістів не дозволяються.

У період з 01 липня поточного року по 30 червня наступного року (без урахування сезону 2019/2020 рр.) футболіст може бути зареєстрований щонайбільше за 3 (три) клуби. Протягом цього періоду футболіст має право виступати в офіційних змаганнях тільки за 3 (три) клуби незалежно від їх приналежності (ПЛ, ПФЛ, ААФУ, ДЮФЛ та РАФ) з урахуванням пп. 6-8 ст. 17 Регламенту УАФ зі статусу і трансферів футболістів.

Футболіст має право на перехід до іншого клубу, який знаходиться на території України.

Перехід футболіста можливий у випадку подання ним особистої письмової заяви про таке бажання до ІФАФ та керівництва попереднього клубу.

У випадку існування за футболістом матеріальної заборгованості попередній клуб має надати ІФАФ відповідного листа з підтверджуючими документами протягом 2 (двох) днів після отримання заяви від футболіста.

Якщо протягом 2 (двох) днів від подання цієї заяви до ІФАФ від керівництва попереднього клубу не надходить лист з вимогою ліквідації майнової заборгованості футболіста, то даний гравець може бути зареєстрований за новий клуб.

Заявка на участь у змаганнях футболістів-громадян України, які були зареєстровані в клубах інших країн, дозволяється за наявності міжнародного трансферного сертифікату.

Заявка на участь у змаганнях футболістів-легіонерів, які не мають громадянства України, дозволяється за наявності міжнародного трансферного сертифікату.

За кожного нового футболіста-легіонера, прізвище якого вперше вноситься до заявкового листа, футбольний клуб (команда) зобов’язаний до здійснення заявки сплатити грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000 (тисяча) грн на розрахунковий рахунок ІФАФ з поміткою "На розвиток дитячо-юнацького футболу в Івано-Франківській області".



Комітет з проведення змагань ІФАФ