Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Головою федерації футболу Коломийського району обрано Олега Демянюка

Головою федерації футболу Коломийського району обрано Олега Демянюка

11 вересня 2020 року в Коломиї відбулась чергова Конференція громадської організації "Федерація футболу Коломийського району". На даний захід були запрошені представники Івано-Франківської обласної асоціації футболу: Тарас Клим – перший заступник голови ІФАФ та Василь Сікора – заступник голови, виконавчий директор ІФАФ.

Рішенням делегатів та у відповідності до вимог Статуту вибори голови відбувалися шляхом відкритого голосування. За підсумками підрахунку голосів головою федерації футболу Коломийського району було обрано Олега Михайловича Демянюка.

Після цього новообраний голова подякував усім присутнім за довіру, пообіцяв зробити все від себе залежне задля розвитку футболу в Коломийському районі та запропонував на посади першого заступника голови Василя Івановича Війтенко та заступника голови Василя Миколайовича Гультайчука. Делегати підтримали рішення новообраного керівника.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу щиро вітає новообраного голову федерації футболу Коломийського району Олега Демянюка та бажає наснаги і успіхів на новій посаді задля розвитку футболу на теренах району.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу