Новини :: Кубок чемпіонів міст і районів області

|

Нарада з представниками команд-учасниць Кубку чемпіонів міст і районів області

Нарада з представниками команд-учасниць Кубку чемпіонів міст і районів області

29 вересня (вівторок) о 12:00 в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної асоціації футболу (м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80) відбудеться організаційна нарада з представниками футбольних команд, які мають намір стартувати у розіграші Кубка чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2020-2021 років, та участь яких підтверджена офіційними листами голів відповідних районних федерацій футболу.

На нараді будуть обговорені питання щодо організації проведення змагань, заявочної кампанії та календаря змагань.

Змагання в сезоні 2020-2021 років будуть проводитися у три етапи:

Попередній етап – матчі за право участі в груповому етапі змагань (осіння частина змагань).

Груповий етап – змагання у групах (осіння частина змагань).

Етап "плей-офф" – 1/4, 1/2 розіграшу Кубка та фінальний матч (весняна частина змагань).

Початок матчів згідно календаря змагань.

До участі в змаганнях не допускаються футбольні клуби (команди) – учасники чемпіонату та першості області з футболу сезону 2020-2021 років.

До участі в змаганнях допускаються (не більше 16 команд):

– чемпіони міст та районів області сезону 2019-2020 років – 14 команд;

– команда-представник Калуського району (за підсумками розіграшу Кубка сезону 2019-2020 років, рейтинг №1) – 1 команда;

– команди-представники Косівського та Коломийського районів (за підсумками розіграшу Кубка сезону 2019-2020 років, рейтинг №№2-3) – 2 команди для участі в попередньому етапі.

Попередній етап складається з одного матчу який проводиться на "Хет-Трик Арені" в м. Івано-Франківську. У випадку нічийного результату в основний час у цьому матчі переможець буде визначатись у серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів.

У випадку відмови від участі представника будь-якого району (міста) в розіграші Кубку, право участі в турнірі надається представнику району (міста) вищого за рейтингом.

На груповому етапі, команди-учасниці розіграшу Кубку, змагаються в групах по коловій системі у два кола (на своєму полі та полі суперника).

Команди, які посядуть І-ші та ІІ-гі місця у своїх групах складуть пари 1/4 розіграшу Кубка. Суперники у матчах 1/4 фіналу визначатимуться шляхом жеребкування. Переможці матчів 1/4 фіналу зустрінуться в матчах 1/2 фіналу. Суперники на всіх стадіях плей-офф визначатимуться шляхом жеребкування.

В матчах 1/4 та 1/2 фіналу команди зустрічатимуться два рази – вдома та на виїзді. Господар поля в першій грі визначатиметься жеребкуванням. Переможці півфінальних ігор зустрінуться в фінальному матчі. Дата, час та місце проведення будуть визначені додатково.

Матчі розіграшу Кубку повинні розпочинатися у точно визначений календарем змагань час.

У кожному матчі розіграшу Кубку у рапорт арбітра вноситься 18 футболістів (11 основних, 7 запасних). Дозволяється заміна 7-ми гравців.

У випадку неявки на матч на всіх етапах, футбольний клуб (команда) рішенням КДК ІФАФ знімається з розіграшу Кубку. Рішення щодо участі представника відповідного району (міста) в наступному розіграші Кубку приймає Комітет з проведення змагань ІФАФ.

У випадку участі у матчах на всіх етапах, неоформленого у встановленому порядку футболіста, підставного або дискваліфікованого гравця, футбольному клубу (команді) рішенням КДК ІФАФ зараховується технічна поразка (–:+), а сам гравець дискваліфікується до кінця змагань. Рішенням КДК ІФАФ даний футбольний клуб (команда) знімається з розіграшу Кубку.

Витрати пов’язані з організацією та проведенням матчу на попередньому етапі за рахунок ГС "ІФАФ".

Витрати, пов’язані з участю команд-учасників матчу на попередньому етапі, оплата арбітражу та інспектування, оплата проїзду арбітрів, спостерігача арбітражу матчу – за рахунок футбольних клубів (команд) учасників матчу (з розрахунку 50% на 50%).

Заявочний внесок за участь в змаганнях на груповому етапі становить – 2000,00 гривень. Термін сплати заявочного внеску: до 01 жовтня 2020 року. Команди, які не сплатили заявочного внеску до змагань не допускаються.

На всіх етапах розіграшу Кубку витрати пов’язані з участю команд в змаганнях (проїзд, харчування, розміщення, оплата харчування лікаря, оплата арбітражу та інспектування, оплата проїзду арбітрів, спостерігача арбітражу, підготовка місць проведення змагань) за рахунок футбольних клубів (команд).

Витрати пов’язані з організацією проведення змагань (організація та проведення фінального матчу; придбання нагородної атрибутики) за рахунок ІФАФ.

Витрати пов’язані з оплатою арбітражу та інспектування, оплатою проїзду арбітрів, спостерігача арбітражу фінального матчу за рахунок футбольних клубів (команд) учасників фінального матчу (з розрахунку 50% на 50%).

Представники приймаючої організації зобов’язані проводити оплату вартості проїзду арбітрів та спостерігачів арбітражу у дві сторони на підставі звітних документів.

Команди – учасники розіграшу Кубку області представляють в Комітет з проведення змагань ІФАФ один примірник заявочного листа (у друкованому вигляді), оформлений згідно встановленого порядку. Заявочний лист повинен бути завірений підписом та печаткою голови районної (міської) федерації футболу, керівником футбольного клубу (команди) та лікарем (обов’язково).

За футбольний клуб (команду) мають право виступати футболісти, які заявлені та зареєстровані в Інформаційно-статистичній базі УАФ за дану команду. У ІСБ УАФ обов’язково повинні бути зареєстровані усі команди-учасниці чемпіонату, першості та розіграшу Кубку відповідних районів (міст).

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу