Новини :: Технічний департамент

|

ІФАФ розпочала навчання по продовженню тренерської ліцензії "С-диплом УАФ"

ІФАФ розпочала навчання по продовженню тренерської ліцензії С-диплом УАФ

10 грудня з використанням відео-телефонного зв'язку Google Meet у приміщенні офісу Івано-Франківської обласної асоціації футболу (ІФАФ) відбулась нарада стосовно початку навчання по продовженню тренерської ліцензії "С-диплом УАФ". У нараді взяли участь начальник відділу дитячо-юнацького футболу Української асоціації футболу Валерій Золотухін, керівник Технічного департаменту ІФАФ Микола Васильків та тренери Івано-Франківської області.

Відкрив нараду Микола Васильків, який доповів присутнім, що право на навчання на даних курсах мають тільки тренери, у яких закінчується або закінчилась ліцензія "С-диплом УАФ". Первинне навчання по цій ліцензії буде розпочато у наступному році, про що додатково буде повідомлено.

Також Микола Миколайович зупинився на питаннях організаційних і навчальних, які складаються з теоретичного та практичного блоків, круглого столу й інших видів спілкування.

Далі слово взяв Валерій Золотухін, який привітав присутніх з Всесвітнім днем футболу та подякував за організацію курсів підвищення кваліфікації. Валерій Васильович відмітив, що у такому форматі курси будуть проводитися вперше, тому що на позиціонування роботи в поточному році суттєво вплинули пандемія, карантин і, пов'язані з ними, відповідні протиепідеміологічні заходи по всій країні. Під час навчання по продовженню тренерської ліцензії "С-диплом УАФ" слухачам буде надаватись практичний матеріал, який саме потрібен для повсякденної роботи.

Всі заняття на курсах будуть проводитися в он-лайн режимі. Всього на навчання відводиться 26 годин: лекційні заняття (8 годин), семінарські заняття (6 годин), тестування слухачів за програмою Google test (2 години), практичні заняття (6 годин), круглий стіл (4 години).

Нарада С диплом УАФ
Нарада С диплом УАФ
Нарада С диплом УАФ
Нарада С диплом УАФ
Нарада С диплом УАФ
Нарада С диплом УАФ
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу