Новини :: Оголошення

|

Висловлюємо співчуття…

Висловлюємо співчуття…

Сьогодні вночі на 77-му році життя трагічно загинув ветеран Прикарпатського футболу, колишній член Виконавчого комітету та Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу Роман Іванович Мазур.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу висловлює найщиріші співчуття родичам, друзям і всім, хто знав Романа Івановича. Розуміємо, як важко змиритися з цим непоправним горем. Поділяємо біль та горе близьких. Світла йому пам’ять.


Довідка

Роман Мазур: народився 13 липня 1944 р. в Івано-Франківську (Станіслав), амплуа – нападник. У футбол розпочав грати у спортивній секції, що базувалася у місцевому костелі, який у ті часи знаходився неподалік теперішнього готелю "Надія". Перший тренер – Якубовський. Далі ази футболу освоював під керівництвом Маркіяна Рипана та Василя Чепиги в спортивній школі "Спартака". Футбольну кар'єру розпочав у 1961 році в надвірнянському "Нафтовику . Після служби в армії повернувся додому в "Спартак" до Мирослава Івановича Думанського, де встиг пограти в тогочасному чемпіонаті СРСР (клас "Б"). Надалі захищав кольори івано-франківських команд "Прилад" та "Електрон" в обласних змаганнях, де тричі здобував звання чемпіона та кілька разів ставав володарем кубка. Після закінчення ігрової кар'єри тренував івано-франківський "Електрон" (1976-1985). Брав активну участь у футбольному житті рідного краю – до 2014 року член Виконавчого комітету та Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Василь Іванович Мазур
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу