Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Відбулись засідання Виконавчих комітетів ще ряду районних та міських федерацій футболу області

Відбулись засідання Виконавчих комітетів ще ряду районних та міських федерацій футболу області

У період 24-25 лютого за участі представників комісії ГС "ІФАФ" з реорганізації районних (міських) федерацій футболу області відбулись засідання Виконавчих комітетів Тисменицької, Коломийської, Долинської районних федерацій футболу, а також Болехівської, Коломийської та Калуської міських федерацій футболу.

Основним питанням порядку денного, яке було запропоновано присутнім на вказаних вище заходах, була участь делегатів від відповідних районних (міських) федерацій в Установчих зборах майбутніх новостворених районних асоціацій футболу.

Зокрема, члени Виконкому Калуської МФФ, Болехівської МФФ та Долинської РФФ прийняли рішення виступити засновниками Калуської районної асоціації футболу та обрали делегатів для участі в Установчих зборах. Також на засіданнях Болехівської МФФ та Калуської МФФ було підтримано рішення висунути кандидатуру Михайла Овчара на посаду голови Калуської районної асоціації футболу.

Рішення про участь в Установчих зборах Коломийської районної асоціації футболу було прийняте на засіданнях Виконавчих комітетів Коломийської районної та Коломийської міської федерацій футболу. На цих же засіданнях було прийняте рішення про висунення кандидатури Тараса Яворського на посаду голови Коломийської районної асоціації футболу.

На засіданні Виконкому Тисменицької РФФ присутні проголосували за рішення виступити засновником Івано-Франківської районної асоціації футболу та обрали делегатів від своєї організації для участі в Установчих зборах Івано-Франківської РАФ, а також підтримали кандидатуру Віталія Федоріва на посаду голови Івано-Франківської районної асоціації футболу.

Перед засіданнями Виконкому вищевказаних районних (міських) федерацій футболу медалі "За заслуги" Івано-Франківської обласної асоціації футболу за значний внесок в розвиток футболу на Івано-Франківщині були вручені наступним особам:

  • Володимир Мандрик (Калуська МФФ);
  • Остап’як Остап (Тисменицька РФФ);
  • Кляшторний Анатолій (Коломийська МФФ);
  • Ткач Анатолій (Болехівська МФФ);
  • Гнатюк Олександр (Коломийська РФФ).
Виконкоми РФФ
Виконкоми РФФ
Виконкоми РФФ
Виконкоми РФФ
Виконкоми РФФ
Виконкоми РФФ
Виконкоми РФФ
Виконкоми РФФ
Виконкоми РФФ
Виконкоми РФФ
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу