Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Результати засідань Виконкомів Рожнятівської та Калуської районних федерацій футболу

Результати засідань Виконкомів Рожнятівської та Калуської районних федерацій футболу

1 березня в м. Рожнятів та м. Калуш відбулись позачергові засідання Виконавчих комітетів Рожнятівської та Калуської районних федерацій футболу відповідно.

Основним питанням порядку денного, яке було запропоновано присутнім, була участь делегатів від вказаних вище федерацій в Установчих зборах майбутньої Калуської районної асоціації футболу.

Зокрема, члени Виконкому місцевих осередків футболу, як в Рожнятівському так і в Калуському районах, прийняли рішення виступити засновниками Калуської районної асоціації футболу та обрали делегатів для участі в Установчих зборах.

Крім того, членами Виконавчого комітету Федерації футболу Калуського району було підтримано рішення висунути кандидатуру Руслана Цюпера на посаду голови Калуської районної асоціації футболу.

Перед засіданнями Виконкомів медалі "За заслуги" ІФАФ за значний внесок в розвиток футболу на Івано-Франківщині було вручено члену Виконкому Рожнятівської РФФ Роману Тарасу та члену Виконавчого комітету Федерації футболу Калуського району Любомиру Скульському.

Виконкоми РФФ
Виконкоми РФФ
Виконкоми РФФ
Виконкоми РФФ
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу