Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Триває дозаявкова кампанія обласних змагань з футболу сезону 2020/2021

Триває дозаявкова кампанія обласних змагань з футболу сезону 2020/2021

Нагадуємо представникам футбольних клубів і команд, що 9 березня стартувала дозаявкова кампанія обласних змагань з футболу сезону 2020/2021 рр.

2-й заявковий період триватиме до 16 квітня 2021 року включно.

Реєстрація (дозаявка) футболістів команд-учасниць обласних змагань ІФАФ з футболу сезону 2020/2021 рр. буде проводитись у наступні дні:


– – – – – з 15-го березня до 2-го квітня – – – – –

Понеділок (10:00 - 13:00 – 14:00 - 16:00)

Вівторок (10:00 - 13:00 – 14:00 - 16:00)

Середа (10:00 - 13:00 – 14:00 - 16:00)

Четвер (10:00 - 13:00 – 14:00 - 16:00)

П’ятниця (10:00 - 13:00 – 14:00 - 16:00)


– – – – – з 5-го до 16-го квітня – – – – –

Вівторок (10:00 - 13:00 – 14:00 - 16:00)

Четвер (10:00 - 13:00 – 14:00 - 16:00)


УВАГА! У зв'язку з посиленими карантинними заходами на Прикарпатті, пов'язаними з COVID-19, радимо проводити дозаявку футболістів дистанційно. Для цього скан-копії необхідних документів, перелікованих нижче, необхідно надіслати на електронну пошту ІФАФ - .

Дозаявити можна тільки вільного футболіста! Якщо гравець у ПЕРШОМУ колі змагань був заявлений у Єдиній Базі Даних (далі – ЄБД) УАФ, він має бути попередньо відзаявлений відповідною командою. Відзаявку гравця, згідно з наданими документами, проводить саме та асоціація / федерація футболу (міська, районна, обласна), яка проводила реєстрацію даного футболіста в ЄБД УАФ.

Звертаємо Вашу увагу на необхідні документи, які потрібно представити представнику ІФАФ під час процедури дозаявки гравців дорослого складу:

  • Копію платіжного доручення про сплату безповоротної фінансової допомоги (грошовий обов’язковий внесок).
  • Дозаявковий лист в одному примірнику у друкованому вигляді (встановленого зразка), завірений підписом керівника та печаткою футбольного клубу або керівника підприємства чи установи, яку представляє команда, підписом лікаря (підпис та печатка лікаря обов’язкові).
  • У випадку відзаявки – картка футболіста або відзаявковий лист (для підтвердження, що попередній клуб не має фінансових або матеріальних претензій до гравця).
  • Заява на проведення реєстрації за новий клуб в Базі даних УАФ з обов'язковим заповненням контактної інформації (адреса проживання, номер телефону) у форматі "Прізвище zaiava.pdf". Заява має бути підписана футболістом (або його батьками – у випадку недосягнення ним 18-ти років) та керівником клубу (команди).

Для заявки футболістів, які попередньо не були заявлені в ІФАФ за команди-учасниці Чемпіонату та Першості області сезону 2020/2021 рр., також подаються наступні документи:

  • Оригінал чи копія обох сторін (на одному аркуші) ID-картки громадянина України (у форматі "Прізвище idcard.pdf") або оригінал чи копія 1-ої, 2-ої та 3-ої сторінок (на одному аркуші) громадянського паспорта (у форматі "Прізвище passport.pdf").
  • Для юнаків, які не мають паспорт громадянина України, – оригінал або копія 1-ої сторінки свідоцтва про народження (у форматі "Прізвище svidotstvo.pdf").
  • У випадку відсутності ID-картки громадянина України – оригінал або копія першої сторінки закордонного паспорта, якщо він є (у форматі "Прізвище international.pdf").
  • кольорове фото гравця останнього терміну у розмірі 360х480 пікселів у форматі "Прізвище.jpg".

Для заявки футболістів, які ВПЕРШЕ реєструються в ЄБД УАФ, подаються обов'язково ОРИГІНАЛИ (не копії) вище вказаних документів.

Увага! Документи гравців у форматі PDF та фото у форматі JPG повинні мати розмір НЕ більше 1 МБайт!

Гравці, дозаявкова документація яких не відповідає вищевказаним вимогам, до участі у змаганнях не допускаються!

Команди, які не виконуватимуть вищевказані вимоги у повному обсязі, до дозаявки допускатися не будуть! Відповідальність за невірні дані в дозаявкових листах несуть керівники футбольних клубів (команд), які підписали та завірили дозаявкові документи.

Для зручності в подачі дозаявкової документації представники команд мають можливість завантажити на нашому сайті для заповнення заяву футболіста, дозаявковий та відзаявковий листи.

Футболіст, який бажає брати участь у змаганнях ІФАФ як футболіст-аматор, повинен бути зареєстрований та заявлений ІФАФ. Тільки зареєстровані та заявлені в ЄБД УАФ футболісти можуть брати участь у чемпіонаті, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2020/2021 рр.

У відповідності до Регламенту УАФ зі Статусу та трансферу футболістів, гравець може бути одночасно зареєстрований на території України тільки в одному футбольному клубі (команді). Реєстрація футболіста полягає у видачі "Картки футболіста".

З 01 липня 2020 року до 30 червня 2021 року включно (без урахування сезону 2019/2020 рр.) футболіст може бути заявлений щонайбільше за три клуби. Протягом цього періоду футболіст має право виступати в офіційних змаганнях лише за три клуби незалежно від їх приналежності (УПЛ, ПФЛ, ААФУ, ДЮФЛУ та регіональна асоціація).

Футболіст має право на перехід до іншого клубу, який знаходиться на території України. Перехід футболіста можливий у випадку подання ним особистої письмової заяви про таке бажання до ІФАФ та керівництва попереднього клубу.

У випадку існування за футболістом матеріальної заборгованості попередній клуб має надати ІФАФ відповідного листа з підтверджуючими документами протягом двох днів після отримання заяви від футболіста. Якщо протягом 2-ох днів від подання футболістом заяви до керівництва попереднього клубу, до ІФАФ від керівництва попереднього клубу не надходить лист з вимогою ліквідації майнової заборгованості гравця, гравець може бути зареєстрований за новий клуб.

Дозаявка на участь у змаганнях футболістів – громадян України, які були зареєстровані в клубах інших країн, дозволяється за наявності міжнародного трансферного сертифікату. Дозаявка на участь у змаганнях футболістів-легіонерів, які не мають громадянства України, дозволяється за наявності міжнародного трансферного сертифікату.

За кожного нового футболіста-легіонера, прізвище якого внесено до заявкового листа, футбольний клуб (команда) зобов’язаний до здійснення заявки сплатити грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000 грн на розрахунковий рахунок ІФАФ.

Картка футболіста під час сезону є власністю футбольного клубу (команди).

У випадку звільнення футболіста з команди її керівництво зобов’язане подати в Комітет з проведення змагань ІФАФ відзаявковий лист (встановленого зразка) і здати картку футболіста. При переході футболіста з футбольного клубу (команди) в інший футбольний клуб (команду), картку футболіста необхідно здати в Комітет з проведення змагань ІФАФ.

У випадку втрати картки футболіста або невиконання пп. 21, 22 ст. 16 Регламенту обласних змагань футбольний клуб (команда) зобов’язаний сплатити грошовий обов’язковий внесок згідно з рішенням КДК ІФАФ.

Комітет з проведення змагань ІФАФ