Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Дівчата та Жінки у Футболі?!

Дівчата та Жінки у Футболі?!

Саме так, ми запрошуємо спільноти тінейджерок та жінок зі всієї України взяти участь в першій Програмі національного рівня з розширення повноважень та представленості Гравчинь, Менеджерок, Фанаток та Тренерок у футбольних середовищах!

Ліга Толерантності - українська організація, підтримана Програмою Спільнот Фундації ФІФА, оголошує відбір команд-делегацій для участі в одному з однакових за наповненням освітніх кемпів:

02-04.04 Запоріжжя

16-18.04 Івано-Франківськ

07-09.05 Тернопіль

Склад кожної команди-делегації (6 представниць):

4 гравчині віком 13-18 років;

1 молода лідерка 19-25 років;

1 лідерка 19+ років, без обмеження.

Обґрунтовані пропозиції у разі неспівпадіння запропонованих вікових рамок з потребами Вашої спільноти є прийнятними для відбору.

Рівень футбольних навичок або будь-яких відповідних компетентностей, так само як і обсяг тренерського, вчительського або менеджерського досвіду, не впливає на розгляд конкурсних заявок. Дорослі учасниці можуть як вже використовувати футбол в освітніх або інших цілях, так і лише прагнути розширення власної діяльності через футбол або у футбольних середовищах.

Вітається участь дівчат та жінок з інвалідністю, представниць етнічних, мовних, релігійних та соціальних меншин, ЛГБТКІ+ спільноти, сімей із низьким рівнем доходу та меншими можливостями.

Орієнтовна Програма:

1-й день - приїзд; знайомство; командотворення; екскурсії; вітальна вечірка.

2-й день - тренування від професійних футбольних тренерок; майстерні із захисту прав жінок та адвокаційних дій, гендерної рівності та інклюзії; введення в кампанію УЄФА Together; Турнір з соціального футболу; підготовка до Фестивалю.

3-й день - проведення Фестивалю для місцевих дітей; дебрифінг; планування подальших дій у власних громадах; від’їзд.

Також, учасниць очікують ознайомлення з футбольними середовищами, вільний час для мережування та пам'ятні подарунки.

Кожна спільнота отримає експертну менторську підтримку для проведення відкритого футбольного заходу з підвищення представленості жінок у футбольних середовищах власної громади та можливість отримати інвентар для масштабування діяльності.

Інформація щодо Турніру:

Дівчата та жінки грають разом у змішаних поміж спільнотами командах не зважаючи на рівень футбольного таланту. Кожна гравчиня бере на себе відповідальність за можливі ризики під час гри у футбол, за дітей відповідальність несуть батьки або згідно ЗУ. Дозволяється виключно спортивне взуття без шипів.

Учасниць, які за власним бажанням, лікарськими застереженнями чи іншими причинами не гратимуть в межах майданчика долучаться як спостерігачки, медіаторки або фасилітаторки в залежності від соціальної версії футболу (обирається гравчинями перед Турніром).

Соціальні версії футболу формують навички спільного прийняття рішень, ненасильницької комунікації та трансформації конфліктів, розвивають почуття емпатії та солідарності, надають практичні знання для чесної гри та свідомого збереження краси людського різноманіття.

Логістична інформація:

Всім учасницям забезпечується проживання 2 доби в хостелі та харчування впродовж програми. Покриваються задокументовані витрати на проїзд в обсязі до 500 грн на людину. Кожна делегація на свій розсуд обирає місто проведення, враховуючи потенційні додаткові витрати на проїзд.

Коротке покликання на анкету для реєстрації: http://bit.ly/FEFP2021.

Будь ласка, поширюйте серед дівчат та жінок, подруг та колежанок зі всієї України.

Координаторка спільноти заповнює одну заявку на всю команду-делегацію.

Реченець (дедлайн) заповнення заявки - 25 березня 2021 р.

Просимо заповнювати заявку якомога раніше, особливо стосовно участі в м. Запоріжжі (02-04 квітня), оскільки організаторки будуть робити аналіз мотиваційних анкет щодня і сповіщати відібрані спільноти. Кількість місць обмежена.

При виникненні питань щодо участі просимо надсилати їх на loft.cfco@gmail.com, Юлія.

Банер

Довідково:

League of Tolerance Ліга Толерантності

- це українська благодійна організація, сфокусована на соціальній освіті суспільства через спорт, демократичну участь та підприємництво.

31 березня 2019 р. у Лондоні, Великобританія, Ліга Толерантності була відзначена серед 20 організацій, котрі внесли найвагоміший внесок в розвиток мережі FARE, стратегічної антидискримінаційної партнерки УЄФА, за 20 років існування.

У вересні 2020 р. Ліга Толерантності увійшла з кампанією «Грай за Права Людини» до шорт-листу Beyond Sport Global Awards (США) з 16-ти визнаних організацій, які займаються спортом для позитивних соціальних змін у всьому світі.

БО БФ "Ліга Толерантності"