Новини :: Комітет арбітрів

|

В Івано-Франківську розпочала роботу школа футбольного арбітра

В Івано-Франківську розпочала роботу школа футбольного арбітра

05 квітня в приміщенні офісу ГС "ІФАФ" відбулось перше лекційне заняття для слухачів Івано-Франківського регіонального відділення "Школи футбольного арбітра".

Мета діяльності "Школи футбольного арбітра" – популяризація та підвищення престижу професії арбітра і футбольного арбітражу в нашій країні. Кращі вихованці школи отримують можливість працювати не тільки на регіональних турнірах, а й навіть проводити матчі аматорської ліги, ДЮФЛУ або ПФЛ.

Школа щорічно поповнює місцевий корпус арбітрів своїми випускниками.

Відкрив заняття вступним словом директор "Школи футбольних арбітрів" в Івано-Франківській області Михайло Овчар. Після цього, перше заняття було проведено арбітром ФІФА Анастасією Романюк. На занятті також були присутні члени КА ГС "ІФАФ" Ігор Овчар та Тарас Дем’янчук.

Навчання буде відбуватися щодня в період з 05 по 16 квітня (початок занять о 18:00 год.). Заплановано проведення теоретичних занять, на яких майбутні арбітри будуть вивчати методичні матеріали, переглядати відео футбольних матчів і оцінювати дії досвідчених колег.

Нагадуємо, що навчання в школі є безкоштовним, випускники будуть рекомендовані для проведення матчів чемпіонату та першості області, змагань обласної дитячо-юнацької ліги, а кращі арбітри будуть рекомендовані до проведення матчів Всеукраїнських змагань з футболу.

Долучитись до навчання ще можна, тому запрошуємо усіх хто хоче осягнути фах футбольного арбітра. Чекаємо на Вас!

Школа футбольного арбітра
Школа футбольного арбітра
Школа футбольного арбітра
Школа футбольного арбітра
Школа футбольного арбітра
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу