Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

В Косові створена Громадська спілка "Косівська районна асоціація футболу"

В Косові створена Громадська спілка Косівська районна асоціація футболу

У зв’язку із змінами адміністративно-територіального устрою України відбувається і реорганізація районних (міських) федерацій футболу області. Відповідне рішення було ухвалено ГС "ІФАФ" раніше. Крім того, була створена Комісія з реорганізації районних (міських) федерацій футболу області, яка здійснювала свою діяльність по підготовці Установчих зборів новостворених районних асоціацій футболу.

Зокрема, 7 квітня в м. Косів в приміщенні залу засідань Косівської районної спілки споживчих товариств відбулись Установчі збори Громадської спілки "Косівська районна асоціація футболу".

Засновниками новоствореної спілки виступили дві юридичні особи, а саме: Косівська районна федерація футболу та Громадська спілка "Івано-Франківська обласна асоціація футболу", які делегували на даний захід своїх уповноважених представників. Крім того, на Установчих зборах були присутні представники футбольного активу Косівського району.

Для розгляду та прийняття рішень було запропоновано порядок денний, який включав в себе 6 питань. В ході розгляду питань порядку денного було прийняте рішення про утворення громадської спілки "Косівська районна асоціація футболу", затверджено Статут ГС "Косівська РАФ", а також обрано Голову, заступника голови та інших членів органів управління Косівської РАФ.

Делегатами була підтримана кандидатура Якимишина Василя Миколайовича на посаду Голови Косівської РАФ. Після обрання Голови Косівської РАФ, перший заступник голови ГС "ІФАФ" Тарас Клим вручив футбольні м’ячі новообраному Голові Василю Якимишину та побажав успіхів в розвитку новоствореної футбольної організації.

Відразу після привітань делегати обрали Ганущака Дмитра Васильовича заступником голови Косівської РАФ. Було обрано також Виконавчий комітет, до складу якого увійшло 9 осіб. Крім того, сформовано склад Органів здійснення футбольного правосуддя, а саме Контрольно-дисциплінарний (голова – Сусак Ігор Васильович) та Апеляційний комітети (голова – Боднарчук Ігор Іванович). Останнім виборним органом, який обрали делегати, була Ревізійна комісія, до складу якої увійшло 3 особи (голова – Бадуляк Іван Васильович).

Івано-Фрнаківська обласна асоціація футболу щиро вітає футбольну громаду Косівщини та надіється на плідну і тісну співпрацю щодо розвитку футболу як в Косівському районі зокрема, так і на Івано-Франківщині загалом!

Косівська районна асоціація футболу
Косівська районна асоціація футболу
Косівська районна асоціація футболу
Косівська районна асоціація футболу
Косівська районна асоціація футболу
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу