Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Коломиї створена Громадська спілка "Коломийська районна асоціація футболу"

У Коломиї створена Громадська спілка Коломийська районна асоціація футболу

У зв’язку із змінами адміністративно-територіального устрою України відбувається і реорганізація районних (міських) федерацій футболу області. Відповідне рішення було ухвалено ГС "ІФАФ" раніше. Крім того, була створена Комісія з реорганізації районних (міських) федерацій футболу області, яка здійснювала свою діяльність по підготовці Установчих зборів новостворених районних асоціацій футболу.

Дещо раніше вже відбулись Установчі збори Косівської та Верховинської районних асоціацій футболу.

А 16 квітня в м. Коломия в приміщенні Народного дому відбулись Установчі збори Громадської спілки "Коломийська районна асоціація футболу".

Засновниками новоствореної спілки виступили одразу 5 юридичних осіб, а саме: Федерація футболу м. Коломия, Федерація футболу Коломийського району, Снятинська районна федерація футболу, Городенківська районна федерація футболу та Громадська спілка "Івано-Франківська обласна асоціація футболу", які делегували на даний захід своїх уповноважених представників.

Для розгляду та прийняття рішень було запропоновано порядок денний, який включав в себе 6 питань. В ході розгляду питань порядку денного було прийняте рішення про утворення громадської спілки "Коломийська районна асоціація футболу", затверджено Статут ГС "Коломийська РАФ", а також обрано Голову, першого заступника голови, заступників голови та інших членів органів управління Коломийської РАФ.

Делегатами була підтримана кандидатура Яворського Тараса Орестовича на посаду Голови Коломийської РАФ. Після обрання Голови Коломийської РАФ, перший заступник голови ГС "ІФАФ" Тарас Клим вручив футбольні м’ячі новообраному Голові Тарасу Яворському та побажав успіхів в розвитку новоствореної футбольної організації.

Відразу після привітань делегати обрали Олександра Гнатюка першим заступником голови Коломийської РАФ, заступниками голови було обрано Ігоря Петришина, Олега Дем’янюка та Олексія Григоріва. Було обрано також Виконавчий комітет, до складу якого увійшло 13 осіб. Крім того, сформовано склад Органів здійснення футбольного правосуддя, а саме Контрольно-дисциплінарний (голова – Володимир П’ятковський) та Апеляційний комітети (голова – Роман Дячук). Останнім виборним органом, який обрали делегати, була Ревізійна комісія, до складу якої увійшло 3 особи.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу щиро вітає футбольну громаду великого Коломийського району та надіється на плідну і тісну співпрацю щодо розвитку футболу як в Коломийському районі зокрема, так і на Івано-Франківщині загалом!

Коломийська районна асоціація футболу
Коломийська районна асоціація футболу
Коломийська районна асоціація футболу
Коломийська районна асоціація футболу
Коломийська районна асоціація футболу
Коломийська районна асоціація футболу
Коломийська районна асоціація футболу
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу