Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Верховині створена Громадська спілка "Верховинська районна асоціація футболу"

У Верховині створена Громадська спілка Верховинська районна асоціація футболу

У зв’язку із змінами адміністративно-територіального устрою України відбувається і реорганізація районних (міських) федерацій футболу області. Відповідне рішення було ухвалено ГС "ІФАФ" раніше. Крім того, була створена Комісія з реорганізації районних (міських) федерацій футболу області, яка здійснювала свою діяльність по підготовці Установчих зборів новостворених районних асоціацій футболу.

Зокрема, 8 квітня в м. Верховина в приміщенні залу засідань Верховинської районної ради відбулись Установчі збори Громадської спілки "Верховинська районна асоціація футболу".

Засновниками новоствореної спілки виступили дві юридичні особи, а саме: Верховинська районна спортивна громадська організація "Федерація футболу" та Громадська спілка "Івано-Франківська обласна асоціація футболу", які делегували на даний захід своїх уповноважених представників. Крім того, на Установчих зборах були присутні представники футбольного активу Верховинського району та представники влади.

Перед тим як Установчі збори розпочали свою роботу відбулась приємна процедура нагородження. Медаль "За заслуги" ІФАФ за значний внесок в розвиток футболу на Івано-Франківщині була вручена ветерану Верховинського футболу Василю Васильовичу Коржуку.

Після цього присутні перейшли безпосередньо до розгляду та прийняття рішень порядку денного, який включав в себе 6 питань. В ході розгляду питань було прийняте рішення про утворення громадської спілки "Верховинська районна асоціація футболу", затверджено Статут ГС "Верховинська РАФ", а також обрано Голову, заступників голови та інших членів органів управління Верховинської РАФ.

Делегатами була підтримана кандидатура Шкіндюка Івана Юрійовича на посаду Голови Верховинської РАФ. Після обрання Голови Верховинської РАФ, перший заступник голови ГС "ІФАФ" Тарас Клим вручив футбольні м’ячі новообраному Голові Івану Шкіндюку та побажав успіхів в розвитку новоствореної футбольної організації.

Відразу після привітань делегати обрали Гуцуляка Василя Васильовича, Коржука Василя Івановича та Коржука Василя Васильовича заступниками голови Верховинської РАФ. Було обрано також Виконавчий комітет, до складу якого увійшло 14 осіб. Крім того, сформовано склад Органів здійснення футбольного правосуддя, а саме Контрольно-дисциплінарний (голова – Кікінчук Віталій Васильович) та Апеляційний комітети (голова – Бруч Віталій). Останнім виборним органом, який обрали делегати, була Ревізійна комісія, до складу якої увійшло 3 особи (голова - Попеляк Олександр).

Івано-Франківська обласна асоціація футболу щиро вітає футбольну громаду Верховинщини та надіється на плідну і тісну співпрацю щодо розвитку футболу як у Верховинському районі зокрема, так і на Івано-Франківщині загалом!

Верховинська районна асоціація футболу
Верховинська районна асоціація футболу
Верховинська районна асоціація футболу
Верховинська районна асоціація футболу
Верховинська районна асоціація футболу
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу